23948sdkhjf

Asset Management – nyt forretningsområde i DIS

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk IngeniørService A/S

På baggrund af en lang track-record inden for produktudvikling og service engineering, samt en fremtrædende position inden for Industri 4.0, etablerer DIS nu et nyt forretningsområde, hvor alle kompetencer forenes.

Asset Management-løsninger og -services tilbydes til en lang række markedssegmenter, men det er et markant voksende behov fra vindindustrien, der er grundlag for etableringen af ingeniør- og udviklingsvirksomheden DIS’ nye forretningsområde.

DIS Asset Management tilbyder komplette løsninger inden for ISO 55000-certificering, AM-strategier, Asset monitoring, reservedelsløsninger, vedligeholdelsesstrategi og planlægning. Hertil kommer Maintenance Excellence-ydelser inden for Master data, RDS-PP og konfigurationsstyring, Failure Mode Analysis og Condition Based Maintenance, CMS system-integration samt Life Cycle Cost Analysis. Endelig tilbydes der uddannelse og træning samt logistikløsninger og kitpakning.

- Behovet for optimering af drift og vedligeholdelse vokser markant i vindindustrien, og mange af beslutningerne, der træffes i planlægning og i konstruktionsfasen, får stor indflydelse på omkostningerne i drift- og vedligehold samt levetidsforlængelse eller dekommissionering. Derfor er viden og erfaring fra design- og konstruktionsfasen oplagt at inddrage og tilbyde som helhedsløsninger, siger Morten Basse, der er ansvarlig for Asset Management i DIS.

Asset Management og driftsoptimering er et internationalt behov og passer godt sammen med DIS Global Team-forretningsmodellen og globaliseringsstrategien.

- Især inden for vindindustrien vil vi være til stede i Danmark, Tyskland, Spanien, USA, Taiwan og Storbritannien. Det nye forretningsområde er da også ”driveren” bag etableringen af CREADIS UK Ltd. i England, ikke mindst fordi Storbritannien er kendt som verdens største offshore vindmarked, fortæller Morten Basse.

Om DIS
DIS (Dansk IngeniørService A/S) er Danmarks førende ingeniør- og udviklingsvirksomhed og leverer konsulentydelser, rådgivning og totalløsninger til industrien i både ind- og udland. DIS har afdelinger i Danmark, England, Polen, Spanien, Tyskland, Ukraine og USA og tæller nu 18 kontorer på verdensplan og beskæftiger mere end 500 ingeniører og konsulenter. I Danmark er navnet DIS, og i resten af verden er det CREADIS. Siden grundlæggelsen i 1997 har DIS haft en stabil vækst og en sund økonomi.

 Modelfoto


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk IngeniørService A/S

Ørstedsvej 10, Stilling
8660 Skanderborg
Danmark
Dansk IngeniørService A/S

Send til en kollega

0.14