23948sdkhjf

Drexelbrook IntelliPoint Niveauswitch med SIL2 Certificering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ametek Denmark A/S

SIL2 certificering garanterer at produktet har automatiske tests af funktionalitet, så medarbejderne til enhver tid ved at produktet fungerer. SIL2 stiller store krav til producentens dokumentation og kontrol af produktets udvikling og produktion.

Drexelbrook, en af verdens førende producenter af udstyr til niveaumåling, lancerer Safety IntelliPoint niveauswitch med SIL2 certificering. Safety IntelliPoint er baseret på RF Admittance teknologien og er særligt designet til instrumentering hvor overløb er problematisk enten på grund af omkostninger, sikkerhed eller af miljømæssige hensyn.

Drexelbrook Safety IntelliPoint kan med lige stor fordel benyttes i såvel væsker eller slam som granulater.

At niveauswitchen er SIL2 certificeret garanterer, at den lever op til certificeringens omfattende krav til dokumentation af produktets udvikling, konstruktion og driftsikkerhed samt en funktion der løbende automatisk verificerer enhedens funktioner.

De SIL2 certificerede Safety IntelliPoint niveauswitches kan leveres med over 40 forskellige prober afhængig af installationstype. De er designet til at kunne arbejde fejlfrit, selv ved de vanskeligste miljømæssige udfordringer, samtidig med at API 2350 overfill protection standarder overholdes.

Safety IntelliPoint niveauswitch er udviklet, til installationer hvor sikkerhed er kodeordet. Niveauswitchen tilbyder en troværdig niveauvagt, driftssikkerhed og funktionel sikkerhed jvf SIL2, endda SIL3 hvis en redundans switch tilføjes. Derudover er den sikkerhedsgodkendt verden over med FM, FMc, ATEX og IECEX.

Safety IntelliPoint niveauswitch forener state-of-the-art elektronik og features som Auto Verify™ kredsløb, der kontinuerligt tester systemet. Hvis en fejl konstateres, vil Safety IntelliPoint automatisk sende fejlmelding til personalet. Niveauswitchen tilbyder også manuel verificerings test, der ligeledes bekræfter driften af prober, elektroniske kredsløb og tilsluttede kabler så tilstanden af niveauswitchen er sikret til enhver tid.

Med Safety IntelliPoint er der intet behov for kalibrering eller justering af setpunkter. Brugeren monterer ganske enkelt instrumentet i eksempelvis en tank, tilkobler SRO/SCADA system og tilslutter strøm. Mange andre systemer som bygger på RF Admittance teknologien, eller som er kapitansafhængige, vil kræve en løbende kalibrering. Safety IntelliPoint opdager og reagerer automatisk på fravær eller tilstedeværelse af materiale, så som smuds og støv, uden behov løbende kalibrering.

Safety IntelliPoints elektronik konstaterer ændringer fra proben, når den simulerer kontakt med et medie eller tanke med flydetag. Det betyder, at den enkelte medarbejder kan kontrollere en installeret niveauswitch uden fysisk at skulle ned i en tank eller op på taget af en tank. Proberne fungerer så de automatisk vil opdage eventuelle coatinglag, så coating fra mediet ikke vil give falske alarmer i den daglige drift.

Transmitterens kabinet er inddelt i to rum, så tilslutningskabler er adskilt fra elektroniske kredsløb og følerelement. Kapslingen af strømforsyning og udgangsterminaler sikrer mod skader forårsaget af fugt eller vejrlig.

 

Med en Safety IntelliPoint niveauswitch fra Drexelbrook er du sikret en tryg og sikker drift.
Kontakt AMETEK STC for råd og vejledning omkring hvilken probe der passer til netop dit behov.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ametek Denmark A/S

Gydevang 32-34
3450 Allerød
Danmark
Ametek Denmark A/S

Billeder & videoer

Float tank + intellipoint fullIntelliPoint SIL2

Send til en kollega

0.108