23948sdkhjf

Nu tilføjes Nikons produkter programmet hos Kyocera Unimerco

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kyocera Unimerco Tooling A/S

Hos Kyocera Unimerco ser de frem til at udvide produktprogrammet med kvalitets-måleudstyr fra Nikon

Metrologi-divisionen hos Kyocera Unimerco kan med glæde informere om, at de allerede fra april også har kvalitetsprodukterne fra Nikon med i produktprogrammet.

”Vi kan fra primo april sælge alle Nikon-produkter indenfor optiske målemaskiner, målemikroskoper og profilprojektorer. Allerede fra starten har vi tekniske specialister, som kan hjælpe med det rette produktvalg ud fra kundens applikation” siger salgschef Jan Møgelmose.

”Produkterne styrker klart området for optisk måling i vores produktsortiment, og udfylder langt henad vejen et hul, der nu gør os i stand til at tilbyde et komplet program til geometrisk måling” fortæller Jan Møgelmose, og fortsætter: ”I starten af april har vi samtidig udstyret på plads i vores målerum, og kan dermed tilbyde opgaver indenfor måleservice samt afprøve måleopgaver på kundens aktuelle produkter”.

”Endelig kan vi også præsentere en ny servicetekniker i vores tekniske gruppe, som har stor erfaring med Nikon-produkter, og kan derfor også tilbyde service og kalibrering straks” slutter Jan Møgelmose.

Teknikere fra Kyocera Unimercos Metrologi Division er også til stede på Control-messen i Stuttgart 24. - 27. april, hvor produkterne kan opleves på Nikons stand 7212 i hal 7.

Foto: Nikon Metrology NV

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kyocera Unimerco Tooling A/S

Drejervej 2
7451 Sunds
Danmark
Kyocera Unimerco Tooling A/S

Send til en kollega

0.104