23948sdkhjf

Sourcing i Kina er fortsat en god forretning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Cp Sourcing ApS

På trods af, at produktionsomkostningerne er steget væsentligt i Kina, er det fortsat en god forretning at producere sine produkter i Kina. Cp Sourcing oplever derfor stadig en stigende efterspørgsel på Kina-kontoret.

Cp Sourcing har siden 2004 hjulpet andre virksomheder med at få sourcet i Kina. Og det har fra starten været en god forretning, som i dag har udviklet sig til en virksomhed med kontorer i både Danmark og Kina.

Opskriften har været dansk kvalitet kombineret med kinesisk know-how og omkostningsniveau.. Samtidig har Cp Sourcing gjort alvor af sit motto 'You name it, we make it' - der er i dag nærmest ikke den ting virksomheden ikke har produceret for andre virksomheder. Du kan se eksempler på Cp Sourcings hjemmeside.

Nogle gange kommer kunden med en færdig prototype, mens der andre gange kun er en idé, som kunden ønsker hjælp til at produktudvikle og  realisere.

Netop produktudviklingen er også en af Cp Sourcings stærke sider - ikke mindst efter at virksomheden har opgraderet kraftigt på 3D teknologien og dermed har reduceret omostningerne til udvikling af prototyper markant.

Succesen har senest betydet, at Cp Sourcing har udvidet mandskabet i Kina, så man nu har 6 teamledere, der skal sørge for gennemførelse af alle Cp Sourcings projekter med de over 40 samarbejdspartner i Kina og øvrige Asien.

Vil du vide mere om Cp Sourcing, kan du læse det seneste nyhedsbrev her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Cp Sourcing ApS

Højager 2, Durup
7870 Roslev
Danmark
Cp Sourcing ApS

Send til en kollega

0.167