23948sdkhjf

"Det bedste i min læretid har været montageopgaverne i USA"

| Medlemsnyhed | Indrykket af Blaaholm A/S

Kasper Lauridsen er udlært klejnsmed i Blaaholm A/S.

Når Kasper er færdiguddannet klejnsmed i Blaaholm, pakker han sin crosser i campingvognen for at køre 3 måneder ud på en rejse i Europa. Så er det planen at cross banerne i Europa skal testkøres.

I 2014 kom 17-årige Kasper Lauridsen fra Store Darum til Blaaholm og startede i lære. Her 4 år senere er han udlært som klejnsmed og kan stolt fremvise sit skoleprojekt – en frugtpresser, som kan lave æblemost. Han har udtænkt smarte tekniske løsninger, for skoleprojektet udløste nemlig et flot 10 tal.

Kasper har altid haft mod på oplevelser, så da muligheden for at rejse til USA på en opgave for at montere kraner for en kunde, var Kasper ikke bleg for at byde ind. ”Projekterne i USA har helt klart været en af de bedste oplevelser i min læretid. Jeg føler mig værdsat i firmaet, når jeg bliver udvalgt til at løse sådanne opgaver” fortæller Kasper.

”I min læretid har jeg også i nogle måneder været tilknyttet serviceafdelingen i Varde, hvor jeg reparerede maskiner og havde eksterne serviceopgaver. Det var spændende også at arbejde med serviceopgaver i min læretid. Jeg kan faktisk godt forestille mig på et senere tidspunkt at vende tilbage til Blaaholm – og de gode kollager jeg har nu - og arbejde som servicetekniker. Jeg vil nemlig gerne rejse i mit job, og kan jeg løse opgaver for kunder ude i den store verden, vil det bare være fedt” fortæller Kasper.

Oplevelser ude i den store verden betinger at Kasper skal tjene penge først. Når læretiden afsluttes skal Kasper hjælpe i køkkenet på sin mors restaurant for at tjene penge til rejsen. Vi ønsker Kasper held og lykke på sin videre rejse – både i arbejdslivet og privat.

Følg Blaaholm på Facebook

Følg Blaaholm på LinkedIn


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Blaaholm A/S

Limfjordsvej 13
6715 Esbjerg N
Danmark
Blaaholm A/S

Billeder & videoer

DSC_0027

Send til en kollega

0.122