23948sdkhjf

Control-messen har igen stor fokus på Industri 4.0

| Medlemsnyhed | Indrykket af Kyocera Unimerco Tooling A/S

Kyocera Unimerco viser det nyeste indenfor måleudstyr og -software i samarbejde med en række af virksomhedens væsentligste europæiske leverandører - og præsenterer en ny!

På den internationale messe, Control 2018, 24.-27. april i Stuttgart viser Kyocera Unimerco de nyeste muligheder for at automatisere og effektivisere måleprocesser, samt opsamle måledata ved hjælp af nye hardware- og softwareløsninger. Her ud over glæder virksomheden sig også til at løfte sløret for en ny måleteknisk leverandør.

”På årets Control messe har vi oven i købet den store glæde at kunne præsentere en ny leverandør hos Kyocera Unimerco” fortæller salgschef Jan Møgelmose, der er leder af Kyocera Unimercos division for måleteknik - og fortsætter: ”- Nemlig Nikon, hvor vi nu kan tilbyde hele Nikons linje af optiske målemaskiner, målemikroskoper og profilprojektorer”.

Integration af måleprocesserne i produktionen
"Den teknologiske udvikling kræver løbende effektivisering og integration af måleprocesserne og gerne direkte i produktionen. Hvis virksomheder skal følge med i konkurrencen, er det vigtigt at integrere alle processer. Industri 4.0 er meget diskuteret for tiden, og her er det væsentligt at tænke integration af alle elementer -  inklusiv måleprocesserne" fortæller Jan Møgelmose.

 "Control 2018 er en virkelig god mulighed for at stifte bekendtskab med Industri 4.0 fra en lang række af de større producenter af måleudstyr. Mange af vores leverandører har stor fokus på Industri 4.0 under Control-messen med dedikerede udstillingsområder" slutter Jan Møgelmose.

Kyocera Unimerco udstiller i samarbejde med leverandører som Nikon, Mahr, Wenzel, Tesa, IBR, Schwenk, Renishaw og Mecmesin.

Klik her for at booke tid til en demonstration.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Kyocera Unimerco Tooling A/S

Drejervej 2
7451 Sunds
Danmark
Kyocera Unimerco Tooling A/S

Send til en kollega

0.099