23948sdkhjf

Strøm Hansen brandsikrer Wakeup Aarhus og bygger rundt for LINAK

| Medlemsnyhed | Indrykket af Strøm Hansen A/S

Strøm Hansen installerer et omfattende ABA-anlæg hos det helt nye Wakeup i Aarhus – og ”kommer rundt" om et særdeles elegant byggeri for den verdensomspændende virksomhed LINAK. Læs mere i vedhæftede STRØM NYT.

ABA på Wakeup

- ABA beskytter mod dyre, ødelæggende brande. F.eks. udviklede 23 ud af 100 brande sig i 2015 til større brande i bygninger uden ABA, mens tallet var 1 for bygninger med ABA*. ABA er ikke lov, men der er
en lovgivning, et ABA-anlæg skal leve op til. Dén lovgivning står Strøm Hansen sikkert på i enhver ABA-strategisk opgave. Men derfra kan et ABA-anlæg altid tilpasses kundens ønsker og bygningen, det skal beskytte. Og I krydsfeltet mellem lovgivningen samt kundens sikkerhed og specifikke ønsker på den
ene side og Strøm Hansens lange erfaring og skarpe ekspertise på den anden, er Strøm Hansen eksperter
i at modellere en arkitektur for ABA-anlæg, som kunden kan være rigtig glad for.
Sådan siger Strøm Hansens ABA-ansvarlige, Rasmus Bertelsen. Læs mere om Strøm Hansens indsats på brandsikringsområdet i vedhæftede nummer af Strøm NYT.

Strøm Hansen bygger rundt hos LINAK
Da den verdensomspændende aktuatorvirksomhed, LINAK for nogle år siden konstaterede, at der var brug for mere plads på begyndtes et byggeri af ca. 14000 m2 flere kontor-, produktions-, kantine- og motionsfaciliteter i tillæg til de eksisterende domicil- og produktionsbygninger. 
I skarp konkurrence med en række andre dygtige aktører vandt Strøm Hansen, for hovedentreprenøren Hoffmann, al el-installation samt ABA i den smukke - og runde – bygning. Og lige fra starten satte Strøm Hansen sit præg på projektet. Læs mere i vedhæftede nummer af Strøm NYT.

*Statistik fra DBI, offentliggjort i ”Brand & Sikring”, 06-17.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Strøm Hansen A/S

Sundsholmen 39
9400 Nørresundby
Danmark
Strøm Hansen A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

LINAK

Send til en kollega

0.157