Anvender du I/O moduler fra Siemens?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S - Industry

Den meget kompakte og modulære Simatic ET 200SP-serie er nu helt klar til at overtage efter ET 200S, der forventes at overgå til reservedelslisten 1. oktober 2019. Derfor skal du anvende ET 200SP-serien, når du planlægger langsigtet.

Det gælder lige fra de enkle DI/DQ-moduler til den nye generation af teknologi-enheder, motorstartere, IO-I Link-enheder og selvfølgelig også de nye intelligente CPU-enheder baseret på Simatic S7-1500 familien.

Super kompakt og meget modular

Der er mange fordele med ET 200SP, men først og fremmest er den super kompakt, optil 16 kanaler kan være i et modul. Derudover kan du selv vælge, hvilken type bustilslutning du ønsker benytte; RJ45, Fast Connect, Plastfiber optik eller kombinationer mellem Fiber og RJ45.

Der findes tre forskellige ET 200SP-baseenheder, alle sammen med PROFINET og yderligere et modul med PROFIBUS. Du kan skifte alle moduler med spænding på, uden at resten af stationen berøres, og herved får du et meget sikkert system.

CPU’erne i ET 200SP hedder 1510(F) og 1512(F) og har helt de samme funktioner, som med de almindelige modularer S7- 1500 systemer (dog uden display). Du kan sætte op til 64 moduler på en CPU-enhed og yderligere 16 ET 200AL mastermoduler. Alle brugerprogrammer, der er lavet fra S7- 1200 og større S7-1500 systemer, kan du benytte i disse mindre CPU’er.

Når du skal sammensætte et komplet system, er der et hav af forskellige konfigurationer, og det kan virke ret uoverskueligt. Din genvej er at benytte det gratis konfigurationsværktøj TIA Selection Tool, som finder den rette konfiguration ud fra dine behov. Dette henter du nemt, både som online version og som lokal version til din PC.

Få mere information på: www.siemens.com/et200sp

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S - Industry

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S - Industry

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.1