23948sdkhjf

Kender du alle udtrykkene? ”LongLife® teknologi” - ”Coaxial assist” - HyPerformance™

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Løwener giver dig svarene

Plasmaskærer fra Hypertherm , der på alle områder er verdens førende producent af plasmaskæresystemer, leverer såvel manuelt betjente plasmaskærere som automatiserede enheder til selv de mest krævende opgaver.

Med sine store innovative tiltag, især gennem de seneste 20 år, har Hypertherm med en målrettet investering af ressourcer til nyudvikling, sikret sig en absolut førerposition.

At Hypertherm har kæmpet sig til den position de har i dag, ses bl.a. på den lange række af patenterede system og brænderløsninger, der dagligt sikrer alle brugere af udstyret produktionsstabilitet og bedst mulige driftsøkonomi.

Kendte termer inden for plasmateknologi, der alle er udviklet hos Hypertherm:

”LongLife® teknologi”
Systemet, der via brændertænding i neutral gas og nedrampning af skærestrømmen ved skæreafslutninger, sikrer maksimeret levetid på forbrugsdelene

”Coaxial assist”
Brænder- og dyse design, der via specielle gas gennemstrømningskanaler indsnævrer lysbuen og mindsker gasturbulens i dysen. Dette optimerer snitkvaliteten, mindsker vinkel afvigelsen og øger skærehastigheden med op til 20 % i forhold til tidligere plasmaskæresystemer.

”Dual-threshold”
Som en form for op-rampning af skærestrømmen ved gennemslag mindskes mængden af metalsprøjt, der evt. kan beskadige skæredysen. Igen øges levetiden på forbrugsdelene.

”ETR (Easy torch removal)”
På de manuelle skæresystemer muliggøres det, at operatøren let kan skifte mellem håndbrænder til manuel betjening og maskinbrænder til skæring i en maskinopsætning.

HyDiffenision™
Den forhenværende plasmaskæreteknologi, der implementerede visse af ovenstående faciliteter til den nyudviklede HyPerformance™ (HPR) teknologi, indeholder i dag alle ovenstående faciliteter og benyttes til mekaniseret skæring.

HyPerformance™
Finstråleplasmaskæring sikrer via fuldstændig integrering af ovenstående faciliteter sammen med nydesignede sliddele, markedets absolut bedste driftsøkonomi grundet sliddelenes lange levetid.

Cool Flow™
Unikt brænderdesign, hvor kølingen af brænderhovedet bevirker, at sprøjt fra gennemslag i kraftig plade ikke brænder fast på dyse mundingen og derved reducerer dennes levetid.

Bemærk:
Ved plasmaskæring i aluminium udvikles der Hydrogen H2 (Brint). Hydrogen er let antændeligt med evt. eksplosion til følge, såfremt der i udsugningssystemet opstår lommer, hvor gassen kan samle sig og større mængder opbygges.

Kommer der efterfølgende varme støvpartikler ind i filteret, kan der opstå en eksplosion. Der kræves derfor, som minimum, at filtersystemet er fremstillet til at modvirke dette.

Ved plasmaskæring under vand gælder det samme og vandkarret bør ventileres.

Se de enkelte Hypertherm maskiner her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Send til en kollega

0.183