23948sdkhjf

Slut med lappeløsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af balance.as

Röchling Meta-Plast havde et utidssvarende IT-system. Det kunne meget men bar præg af, at det var presset til det yderste for at klare opgaver, der ikke var tænkt på, da det i sin tid blev købt.

 

Plastkomponenter i alle afskygninger

 

Meta-Plast beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af plastkomponenter. Stort set alle de plastkomponenter du ser i dagligdagen, kan være produceret hos Meta-Plast.
Styring af en sådan virksomhed kræver en stabil IT-platform, så uundværlige data som fx produktionstegninger opbevares sikkert, og så uundværlige programmer som Dynamics NAV og Exchange altid er tilgængelige.

"Derfor fik vi balance.as til at definere et nyt it-setup fra bunden. Væk med alle lappeløsningerne, ind med mere logik og funktionalitet," siger Martin Busk Jensen, salgschef hos Röchling Meta-Plast og fortsætter:

"Resultatet er, at vi får meget bedre tid til vores kunder, fordi vi sparer tidskrævende processer, for eksempel når vi skal leve op til kundernes stadigt stigende behov for dokumentationer. Samarbejdet med balance.as har været positivt. Ikke mindst på grund af deres store fokus på de udfordringer, der gælder i lige akkurat vores virksomhed."

 

Besøg Meta Plasts hjemmeside eller læs mere om samarbejdet HER!


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
balance.as

Kokholm 1C - 6000 Kolding
Søndergade 58 - 7850 Stoholm
6000 Kolding
Danmark
balance.as

Send til en kollega

0.167