23948sdkhjf

Tick Cad ApS ansætter senior specialist

| Medlemsnyhed | Indrykket af Tick Cad ApS

Horsens-virksomheden Tick Cad udvider igen. Denne gang med ansættelse af senior specialisten Ardeshir Najafi.

Ardeshir Najafi er 59 år, og han en af landets mest kyndige specialister inden for forretningsoptimering baseret på automatisering med 3D-software. I mere end 20 år har han hjulpet virksomheder med at få mere ud af deres software, blandt andet gennem automatisering af forretningsgange. Pr. 1. april 2018 er han ansat som Application Engineer hos Tick Cad i Horsens, der forhandler 3D-software og rådgiver om brug af komplekse softwareløsninger til produktudvikling og design

”Jeg har arbejdet i branchen i mange år, og jeg kender både produkterne indgående og mange af de kunder, som jeg nu kommer til at med igen hos Tick Cad,” fortæller Ardeshir Najafi.

Ardeshir Najafi har desuden arbejdet med en række af medarbejderne hos Tick Cad i andre sammenhænge, så på den måde er det som at komme hjem igen,

Ansættelse skal understøtte vækst
”Ardeshir Najafi er et sikkert valg og et stort plus for Tick Cad. Han har været med i branchen siden starten og han passer perfekt ind i vores team. Desuden kommer han på det helt rigtige tidspunkt, hvor vi oplever en stor vækst,” siger adm. direktør i Tick Cad Karina H. de Lichtenberg.

”I den proces har vi brug for medarbejdere, som kender branchen i dybden, og det gør Ardeshir Najafi. Han har arbejdet med området både som selvstændig, som konsulent, og han har en bred viden om både markedet, kunderne og ikke mindst produkterne,” siger hun.

Stort potentiale i at optimere arbejdsgange
Ardeshir Najafi er allerede godt i gang med den nye stilling, og opgaverne drejer sig høj grad om at tilpasse Tick Cads produkter, så de giver endnu mere værdi for kunderne. Det gøres blandt andet igennem specialtilpasninger, som gør tidskrævende, manuelle arbejdsopgaver automatiske.

”Her er der et stort potentiale. Vi kan hjælpe vores kunder til at spare tid, lave færre fejl og komme hurtige på markedet med nye løsninger ved at systematisere og tilpasse deres softwaresetup,” fortæller Ardeshir Najafi.

 

For yderligere oplysninger kontakt venligst: Karina H. de Lichtenberg tlf.: 22587807


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Tick Cad ApS

Sverigesvej 19
8700 Horsens
Danmark
Tick Cad ApS

Send til en kollega

0.13