23948sdkhjf

Ny serie fødevaregodkendte fittings

| Medlemsnyhed | Indrykket af Metal Work Danmark A/S

Metal Work fittings til fødevareindustrien er udvidet med en ny variant, der også er godkendt i henhold til NSF169 og NSF61 standarder.

Vores fødevaregodkendte fittings kan også bruges med varmt og koldt drikkevand. Alle messing-komponenter undergår en proces, som fjerner bly fra overfladen. Pakninger er frem-stillet i specielt FDA-godkendt Viton®.
Disse fittings indeholder ikke teknopolymerer og tåler derfor vaske- og rengøringsmidler og andre kemiske midler. Tåler temperaturer op til 150° C, hvilket også gør dem egnet til andre højtemperatur applikationer, f.eks. i den kemiske, medicinal- og elektronikindustrien.

Gevindet er cylindrisk og forsynet med O-ring der giver en pneumatisk forsegling. Derved undgås brug af tætningsmiddel, der kan frigive fragmenter under montering og demontering, med risiko for forurening af miljø eller væske. 

Fås i to serier:
• Serie F-E overholder gældende EU-standarder
• Serie F-NSF er produceret i messing med et lavt blyindhold (≤ 0,2%), der gennemgår en yderligere overflade renseproces i overens-stemmelse med USA standarder. Er certificeret til NSF169 og NSF61 standarder.

Udover fittings omfatter vores produktprogram til fødevareindustrien og drikkevand, også trykregulatorer, cylindre i rustfrit stål, samt sugekopper i fødevaregodkendt silikone.

Du kan læse mere på vores hjemmeside - eller kontakt os på 70 22 23 11 - vores salgsteam er altid klar til at vejlede dig.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Metal Work Danmark A/S

Korskildelund 1
2670 Greve
Danmark
Metal Work Danmark A/S

Send til en kollega

0.181