23948sdkhjf

PEKK-baseret materiale til Fortus 450mc

| Medlemsnyhed | Indrykket af Protech Danmark

Stratasys lancerer en PEKK-baseret termoplast til Fortus 450mc; Antero 800NA. Materialets vigtigste egenskaber er dets høje styrke, kemikaliebestandighed, slidstyrke og formstabilitet.

Antero 800NA er en PEKK-baseret termoplast som tager brugere af Fortus 450mc til et helt nyt niveau. Med den styrke, robusthed og holdbarhed som findes i PEKK, forbedres designfriheden og brugervenlighedenyderligere med FDM. Antero 800NA tåler endda høje temperaturer og aggressive kemikalier, samt er formstabilt og har minimal afgasning.

Et materiale til hårde miljøer
Det nye materiale er det oplagte valg til steder hvor et 3D-print udsættes for eksempelvis brændstoffer, olie, hydraulikvæske og andre aggressive kemikalier. Anvendelsesområder for ANTERO 800NA omfatter blandt andet luftfart, køretøjer og medicinsk industri, hvor der er høje krav til formstabilitet, kemikalie resistens og afgasning.

Ved at anvende Antero 800NA i en FDM 3D-printer øges designfriheden og man opnår en effektivere materialeudnyttelse. Antero 800NA er tilgængeligt til Fortus 450mc med det nye supportmateriale SUP8000B.

Kontakt os gerne for mere information.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Protech Danmark

Kokbjerg 14
6000 Kolding
Danmark
Protech Danmark

Send til en kollega

0.135