23948sdkhjf

Aarding Thermal Acoustics svejser i sikkert og præsentabelt tøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af Berendsen Textil Service A/S

”Nu er alle svejsere iført rent, brandhæmmende tøj uden huller, så vi udstråler, at vi er en professionel virksomhed.”

Brandhæmmende tøj skal give brugeren god beskyttelse og samtidig se præsentabelt ud. Aarding Thermal Acoustics var på udkig efter en løsning på udfordringen med udslidt tøj, udvaskede logoer og svejsetøj der ikke levede op til de gældende EN normer. Berendsen tog udfordringen op.

Udfordringen: Svejsetøj kommer hurtigt til at se udslidt ud

Aarding Thermal Acoustics, som er en del af CECO Environmental, leverer løsninger til arkitektonisk design og produktion af gasturbine-udstødningssystemer, termoakustisk støjisolering og spjæld til luftregulering. Virksomheden opererer i overensstemmelse med EN-ISO 3834 og har stort fokus på svejsernes sikkerhed – så her er godt EN godkendt svejsetøj essentielt, og for Aarding har det også høj værdi at have et professionelt image. Tidligere var udfordringen, at medarbejderne ikke brugte sikkerhedstøjet, fordi det ikke var brandhæmmende. Dét skabte usikre arbejdssituationer. Der kom hurtigt huller i tøjet under svejsningen, og tøjet blev ikke altid repareret korrekt. Det gik ud over tøjets velholdte udseende. Og logoerne blev trykt på tøjet, som også resulterede i, at tøjet så slidt og gammelt ud.

Aarding stillede disse krav til deres svejseres arbejdstøj:

  • -Tøjet skal bevare et præsentabelt udseende – på trods af at det bliver brugt til svejsearbejde
  • Sikkerhedstøjet skal være og forblive sikkert

Løsningen: Godt vedligeholdt, sikkert svejsetøj 

Aarding har outsourcet tøjsortimentet og den samlede håndtering af tøjet til Berendsen. Alle virksomhedens svejsere er nu iført sikkert, brandhæmmende tøj som lever op til de gældende EN normer og har derfor fået reduceret deres risiko for brandskader markant. Og det har ikke kun påvirket sikkerheden, men også komforten hos deres medarbejdere. Produktspecialist Eva Hermans fortæller: ”Det er vigtigt at involvere brugerne i valget af virksomhedens tøj, da de skal arbejde i tøjet hver eneste dag – f.eks. via en brugertest og ved at gå rundt i virksomheden og foretage en risikovurdering”.

”I disse overalls bliver der ikke dannet huller så hurtigt, så de holder sig flotte længere.”

Vaskeprocessen er skræddersyet til tøjet

Tøjets farve og kvalitet forbliver intakt, fordi vaskeprocessen er skræddersyet til tøjet. Efter hver vask bliver tøjstykkerne tjekket af Berendsen. Er tøjet beskadiget? Så bliver det repareret omgående, så tøjets beskyttende egenskaber bliver bevaret. Logoerne er broderet på tøjet i overensstemmelse med EN-ISO 11611 og ser ud som nye efter vask. På den måde kan samtlige medarbejdere altid gå rundt i sikkert og præsentabelt tøj. ”Det passer til vores overordnede virksomhedskultur og det image, vi gerne vil udtrykke”, siger Aarding.

Vil du vide mere om, hvordan din virksomhed kan få en samlet tøjløsning, der lever op til de gældende sikkerhedskrav og arbejdsbehov – og samtidig minimerer jeres tidsforbrug på administration? Ring til os på tlf. 70 13 33 31 eller send os en e-mail på: pmsupport@berendsen.dk – vi svarer på din mail indenfor et døgn.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Berendsen Textil Service A/S

Tobaksvejen 22
2860 Søborg
Danmark
Berendsen Textil Service A/S

Send til en kollega

0.106