23948sdkhjf

Infosecurity Øksnehallen - Køling serverrum og datacenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Aircold Køleanlæg

Infosecurity messe d. 2-3 Maj i Øksnehallen København

Kom forbi Aircold's stand D7 til messen Infosecurity og hør om hvordan du sikrer dig den bedste og mest energirigtige køleløsning fra Aircold. Aircold er specialist i kølesystemer til serverrum og datacentre.

Vi leverer  Danmarks bedste løsninger til køling af IT. Aircold designer, dimensionerer og installerer komplette komplet kølesystemer med  køleanlæg, frikøling, samt Inrow, in Rack eller close control downflow køling.

Aircold leverer alle komponenter. Vi kender derfor alle enheder i det samlede kølesystem ned til mindste detalje. Vi servicerer systemerne efter idriftsættelse og er lagerførende i reservedele. Dette giver dig garanti for at det samlede system er designet optimalt og giver den optimale ydelse med mindste energiforbrug. Fejlfinding og servicering bliver således også 100% effektiv da vore teknikere er specialister i hele systemet

Aircold har referencer over alt i Danmark og har leveret køling til serverrum siden 1998. Vi har både store og små kunder. Blandt de mere kendte er Statens IT, Danfoss, Københavns Kommune og DTU. 

Kom forbi vores stand D7 til Infosecurity og hør mere om hvordan vi kan skræddersy en løsning, som er tilpasset netop dit behov. 

 

Kontakt:

aircold@aircold.dk 

tlf.: 98190166

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Aircold Køleanlæg

Vissevej 95A
9210 Aalborg SØ
Danmark
Aircold Køleanlæg

Send til en kollega

0.104