23948sdkhjf

Produktionsindustrien må retænke sine forretningsmodeller.

| Medlemsnyhed | Indrykket af B&R Industrial Automation A/S

Der er nu mindre end to måneder til årets store event for produktionsindustrien og særligt maskinbyggere – Smart Industry Forum Summit 2018: How the IIoT will change the business models of Original Equipment Manufacturers (OEMs).

B&R er igen i år stolt hosting partner, og automationsvirksomheden ser frem til nogle spændende dage d. 7-8 juni på Tivoli Hotel i København.

Deltagende kan blandt andet se frem til at få konkretiseret begreber som Industri 4.0, IIoT og digitalisering, som jævnligt florerer i den offentlige debat, og som unægteligt bliver afgørende for fremtidens arbejdsmarked og samfund. B&R deler dog Smart Industry Forums opfattelse af, at det langt fra er alle virksomhedsejere i industrien, der anerkender den indvirkning, de nye fænomener kan have på deres forretning – både på godt og ondt – og det vil Smart Industry Forum gerne lave om på.

På konferencen vil en række af prominente talere fra virksomheder som Amazon, IKEA, Volvo og Alfa Laval fortælle om deres erfaringer med at retænke forretningsmodeller og omfavne digital transformation for at sikre markedsrelevans og fortsat vækst. Det er virksomheder med en stærk digital profil, som kan bidrage med deres perspektiv på truslerne men særligt også mulighederne i den fjerde industrielle revolution.

Hos B&R er én af kerneværdierne indsigt. Det gælder både i kundernes forretning og marked men også i forbrugerkultur og samfundstrends. Derfor er det for dem glædeligt, at Smart Industry Forum som initiativ bakker op om at dele erfaringer, videregive viden om trends og få indsigt i best-practice-eksempler fra andre aktører i branchen.
Eksempelvist er det vigtigt, at man som virksomhed får indsigt i den data, man har til rådighed, så man kan bygge profitable og bæredygtige forretningsmuligheder op. Det kan fx være at udvide sin forretning til at inkludere biler på abonnement, som Volvo blandt andet har gjort vha. indsigt i forbrugernes vaner og trends, som Thomas Andersson, Vice President hos Care By Volvo - Mobility Solutions, vil tale om på årets konference.

I B&R er man overbevist om, at konferencen er relevant for mange af virksomhedens kunder og samarbejdspartnere og håber på at se så mange af disse som muligt.

Læs mere om agendaen og tilmeld dig via B&R's event page.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
B&R Industrial Automation A/S

Rolundvej 17-19
5260 Odense S
Danmark
B&R Industrial Automation A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.108