23948sdkhjf

Rejsegilde på nyt højlager for Danfoss i Silkeborg

| Medlemsnyhed | Indrykket af BASE Erhverv A/S

BASE Erhverv as, Horsens, opfører nyt højlager i totalentreprise for Danfoss på Hårupvænget 11 i Silkeborg. Projektet afleveres inden sommerferien.

Opførelsen af et nyt højlager i totalentreprise for Danfoss i Silkeborg følger planen, og der var stor interesse for rejsegildet torsdag den 26. april på Hårupvænget 11, 8600 Silkeborg. Den nye hal er sammenbygget med en eksisterende lagerhal.

Byggeriet udføres som et automatlager med reoler til loft og sektionsvis reolsprinkling af disse. Bygningen er 1735 m2 stor og 14 meter høj, med et stabiliserende system af betonsøjler og drager. Vægge er opbygget af lette sandwichpaneler, som efterfølgende beklædes med Vivix facadeplader. Byggeriet skal stå færdigt til sommeren 2018.

På rejsegildet, hvor alle medarbejdere fra Danfoss-afdelingen deltog gruppevis, sagde projektleder Jonas Gaardsted Madsen, BASE Erhverv as bl.a.: -I uge 1 skrev vi kontrakt på arbejdet med opstart sidst i januar, og nu - små tre måneder senere - har vi en næsten lukket bygning. Dette har kun været muligt ved hjælp af gode, stabile håndværkere. Nu gælder det så færdiggørelse af bygningen udvendigt på facaderne og især indvendigt i lofterne. Her har vi haft, og har stadig et stort koordineringsarbejde i hele projektgruppen, så vi kan sikre indflytning, som ønsket af Redan og Danfoss inden sommerferien i uge 27.

Se mere om BASE Erhverv:  https://baseerhverv.dk/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
BASE Erhverv A/S

Erhvervsbyvej 11, 2.
8700 Horsens
Danmark
BASE Erhverv A/S

Billeder & videoer

DSC_0053DSC_0023DSC_0030DSC_0033DSC_0048

Send til en kollega

0.134