23948sdkhjf

TwinCAT 3 Building Automation: Ny generation af software til byggeautomation

| Medlemsnyhed | Indrykket af Beckhoff Automation ApS

Beckhoff præsenterer seneste generation af software til byggeautomation - TwinCAT 3 Building Automation på El & Teknik i Odense fra 15.-17. maj.

TwinCAT 3 Bulding Automation kan kombineres med TwinCAT 3-moduler til HMI, IoT, Analytics og Scope og samler dermed alle vigtige funktioner til styring af bygningsinstallationer i ét værktøj.

At køre al styring og drift på én intelligent, åben softwareplatform er den eneste måde at optimere effektivt på. Derfor er TwinCAT 3 Building Automation godt nyt for byggeindustrien.

Den nye software giver brugere adgang til IoT-kommunikation, cloudbaseret analyse af bygningsdata og hurtig udformning af individuelle brugergrænseflader. Derudover kan brugere udnytte funktionerne i automationsplatformen TwinCAT 3 til styring af bygningsinstallationer, bl.a. fuld Visual-Studio®-integration, et integreret udviklingsmiljø, otte programmeringssprog med interaktive moduler i én runtime, mulighed for at genanvende kildekode, samt skalerbarhed på forskellige controllerplatforme.

Ved at kombinere TwinCAT 3 Building Automation med de utallige softwaremoduler i TwinCAT 3 får systemintegratoren eller programmøren en komplet værktøjskasse, som dækker samtlige funktioner og systemer inden for bygningsautomation. Det gør det hurtigere, enklere og forbedrer kvaliteten.

Én samlet programmeringsplatform til byggeri

-TwinCAT 3 Building Automation er en ny softwareløsning, som reducerer programmeringstiden og integrerer alle essentielle funktioner fra enhver installation og ethvert system i moderne bygningsautomation. Softwaren sikrer realtidskontrol med alle installationer og systemer og er nem at arbejde med, siger Morten Rasmussen, Account Manager BA, Beckhoff Automation. 

TwinCAT 3 Building Automation bygger på Beckhoff’s åbne platform til produktionsindustrien, som giver en væsentlig mere fleksibel adgang til at udnytte data.

Få glæde af alle TwinCAT-moduler

Med TwinCAT HMI-software kan brugere hurtigt skræddersy en intuitiv brugergrænseflade, som passer til deres behov. TwinCAT IoT skaber forbindelse fra PC-baserede controllere til skyen, så individuelle bygningsdata kan sendes op i skyen, eller så man kan anvende cloudservices.

Når de cloudbaserede bygningsdata er analyseret, kan man integrere disse direkte i de PC-baserede controllere ved hjælp af TwinCAT Analytics. Dette giver maksimal gennemsigtighed, muliggør prædiktiv vedligeholdelse og øger sikkerheden mod potentielle fejl. Som et big data-oscilloskop integreret i controlleren sikrer TwinCAT Scope overskuelig visualisering af store datamængder og øger gennemsigtigheden på data ved hurtigt at sammenligne og evaluere de målte værdier.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Beckhoff Automation ApS

Birkemose Allé 25
6000 Kolding
Danmark
Beckhoff Automation ApS

Send til en kollega

0.092