23948sdkhjf

Vækst i Automation skaber arbejdspladser hos CesTek

| Medlemsnyhed | Indrykket af CesTek Automation

Vækst hos CesTek, har skabt plads til endnu 3 medarbejdere i det nyetablerede kontor i Jylland.

CesTek har for nyligt ansat Boje Dalgas, Simon Jeppesen og Jonathan Leuba.
Efter et halvt år i praktik fortsætter Simon Jeppesen som Automationstekniker i CesTek fra 1. Maj. Simons baggrund som elektriker er suppleret med en uddannelse som automationsteknolog. "Med baggrund i både min praktiske og teoretiske erfaring kan jeg bidrage med nye metoder og et bredt kendskab til flere automationssoftware" - Fortæller Simon Jeppesen. 

Boje Dalgas starter også på kontoret i Horsens d. 1. maj. Han er servo specialist og har arbejdet med både Control Techniques og Rockwell. Boje's 25 år erfaring med automation og  Servo styrker CesTeks kompetencer. 

Jonathan har længe arbejdet med branding og kommunikation. Med en baggrund i markedsføring og som nuværende Global Business Engineer studerende, vil Jonathan bidrage med de nyeste redskaber indenfor branding, kommunikation og markedsføring. 

”Boje's baggrund og viden understøtter CesTek's strategi om at blive en førende leverandør af servostyringsløsninger, Simon's store bidrag til virksomheden i praktikperioden giver os høje forventninger til ham i fremtiden. Jonathan forventes at gennemføre den udarbejdede marketingsstrategi og gøre CesTek synlig for mange flere, så alt i alt tilfører de nye ansigter hos CesTek den energi og fremdrift, som skal sikre opfyldelsen af CesTek's vækstrategi" - Fortæller CEO Morten Bodilsen 

Medlemsnyhed

Indrykket af
CesTek Automation

Silkeborgvej 136, Lund
8700 Horsens
Danmark
CesTek Automation

Billeder & videoer

simonboye

Send til en kollega

0.086