23948sdkhjf

Væksten forsætter for Prevas

| Medlemsnyhed | Indrykket af Prevas A/S

Regnskabet for 2017 viser vækst på alle områder for Prevas, selvom virksomheden har investeret i nye kompetenceområder og er gået ind på nye markeder - og Henrik Møller ser tendensen forsætte.

I de senere år er det gået stærkt for Prevas. Prevas’ Aarhus-afdeling er flyttet i større lokaler og medarbejderstaben er fordoblet. Der er stor efterspørgsel på innovative elektronik- og digitaliseringsløsninger blandt både forbrugere og virksomheder og bl.a. opsvinget i markedet har betydet at mange ideer kan blive realiseret. Da Prevas er den fortrukne udviklingspartner for mange virksomheder indenfor forskellige brancher, har Prevas’ specialister fået lov til at bidrage til udviklingen af mange succesfulde initiativer blandt både start-ups og større virksomheder.

”Vi er stolte af forsat at være den foretrukne udviklingspartner for mange virksomheder inden for krævende områder som f.eks. Medical Devices, digitalisering og industry 4.0”, siger Henrik Møller, administrerende direktør i Prevas A/S. ”Vi bestræber os på kontinuerligt at udvikle vores løsninger, udvikle vores medarbejderes kompetencer, samt udvikle vores muligheder for at kunne tilbyde platformsløsninger, der giver kortere time-to-market. Den store interesse fra vores kunder og samarbejdspartnere har givet os mulighed for at udvide forretningen og samtidig lave et fint resultat på bundlinjen. Det er vi stolte af”.

Væksten i de senere år har givet mulighed for at opsøge nye markeder bl.a. i udlandet og herhjemme i særdeleshed med åbningen af den nye afdeling i Aalborg. Prevas har nu også nordens største ekspertcenter for industrielle linux-løsninger, samt et hastigt voksende ekspertcenter for udvikling og godkendelse af medico-teknisk udstyr. Alt dette kan ses på Prevas’ resultat fra 2017, som er blevet offentliggjort. Årets resultat er øget fra 3,6 millioner kroner i 2016 til 4,5 millioner i 2017. Bruttofortjenesten er øget fra 42 millioner til 54 millioner kroner.

Henrik Møller, Prevas’ administrende direktør ser tendensen forsætte i 2018. Der er allerede blevet ansat 8 nye medarbejdere i første kvartal og der er flere på vej. De nye medarbejdere skal bidrage til at imødekomme efterspørgslen og udvide Prevas’ kompetenceportefølje.

 
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til
Henrik Møller, President, Prevas A/S
E-mail: henrik.moller@prevas.dk , tlf: +45 2949 9202

Om Prevas
Med spidskompetencer inden for embedded software, elektronik, mekanik og projektledelse samt industriel IT og Automation, bidrager Prevas med innovative løsninger, der skaber vækst for vores kunder. Prevas blev grundlagt i 1985 og er den primære leverandør og udviklingspartner for førende virksomheder inden for brancher som f.eks. Life Science, telekommunikation, bilindustrien, forsvarsindustrien, energisektoren og maskinindustrien. Prevas har 600 ansatte og kontorer i Sverige, Danmark, Norge og Indien. Læs mere på www.prevas.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Prevas A/S

Lyskær 3 EF / Hedeager 3
2730 Herlev / Aarhus N
Danmark
Prevas A/S

Send til en kollega

0.134