23948sdkhjf

Stort udlejningsprogram og kompetente udlejere

| Medlemsnyhed | Indrykket af CP ApS

CP tilbyder et omfattende udlejningsprogram inden for entreprenørmateriel. Når vi indkøber materiel til udlejning, lægger vi vægt på, at det skal være så driftssikkert, miljøvenligt og ergonomisk som muligt at anvende.

Vores materieludlejere har alle praktisk erfaring med at arbejde med materiel på byggepladser eller værksteder og uddannelse inden for entreprenørmateriel. De har derfor et indgående såvel praktisk som teoretisk kendskab til materiellet og til byggebranchens opgaver og særlige udfordringer. Dét sikrer dig faglig rådgivning om valg og anvendelse af materiel og materieltilbehør på højt niveau.

For dig der lægger vægt på kvalitet, sikkerhed og miljø
Før hver udlejning bliver alt vores materiel grundigt serviceefterset, rengjort, klargjort og testet af faglærte medarbejdere på vores egne værksteder. Det garanterer, at du får leveret sikkert, funktionsdygtigt materiel.

Vores kvalitetsstyringssystem lever op til de kvalitetskrav til materiel og service, som DRA (Danish Rental Association) stiller. Ud over at vi kontrollerer materiellets sikkerhed og kvalitet før udlejning, fordrer DRA-certificeringen også, at vi efterlever retningslinjerne for de arbejdsgange og processer i virksomheden, der har betydning for kvalitet, miljø og sikkerhed.

 Kontakt en af vore konsulenter for at høre nærmere:

  • Carsten Meinhart; mobil (+45) 30 18 90 83 - mail cm@cp.dk
  • Rene Jensen; mobil (+45) 30 18 90 86 - mail rje@cp.dk
  • Jess Schmidt; mobil (+45) 30 18 90 85 - mail  js@cp.dk
  • Allan Sixhøi; mobil  (+45) 30 18 90 89 - mail asi@cp.dk

Galten / Vest

 Allan Johnsen  mobil  (+45) 30 78 49 49 - mail aj@cp.dk

Se yderligere: på; http://cp.dk/entreprenoerkatalog.html

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
CP ApS

Grønningen 12
4130 Viby Sjælland
Danmark
CP ApS

Send til en kollega

0.14