Six Sigma Black Belt uddannelsen er som skræddersyet til mig!

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-Value®

Kemi ingeniør og kommende Six Sigma Black Belt, Vivi Bjerre Jørgensen, arbejder hos Fertin Pharma, hvor hun i 10 år har varetaget forskellige komplekse opgaver indenfor udvikling, procesoptimering og produktionsmodning af nye tyggegummiprodukter.

1. januar 2018 fik jeg ny stilling i vores Competitiveness afdeling, hvor jeg sammen med en anden kollega, har til opgave tværorganisatorisk, at prioritere hvilke projekter der skal bespares, og hvilke projekter der skal igangsættes for at reducere omkostningerne i virksomheden. Det er derfor nærliggende at jeg dygtiggør mig indenfor mit arbejdesområde - derfor faldt valget på Six Sigma Black Belt uddannelsen. 

Vivi kender Torben Kjær Madsen, CEO og Effektiviseringstræner hos C-Value®, fra et tidligere uddannelsesforløb i Six Sigma Green Belt, og det var derfor naturligt, at fortsætte Six Sigma Black Belt uddannelsen hos C-Value®.

Uddannelsen er skræddersyet til mit daglige arbejde hos Fertin Pharma, og jeg forventer, at jeg får nogle gode værktøjer til styring af projektoptimering, og hele metodikken i Black Belt giver mig gode metoder til at arbejde med komplekse tunge projekter.

Læs vores netop udsendte nyhedsbrev

Læs mere om Six Sigma Black Belt på side 14 i vores online kursuskatalog

Følg os på LinkedIn

Følg os på Facebook


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-Value®

Essen 27 C
6000 Kolding
Danmark
C-Value®

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.09