23948sdkhjf

SONNE A/S UDVIDER: 10. kontor placeres i Sofia, Bulgarien

| Medlemsnyhed | Indrykket af SONNE A/S

Ved at åbne et kontor i Bulgarien sikrer SONNE flere højt kvalificerede ingeniører, der kan imødekomme projektkrav samt styrke evnen til at tilbyde ydelser til konkurrencedygtige priser. Afdelingen blev funktionsdygtig den 1. maj 2018.

Ved at åbne et kontor i Sofia, Bulgarien, sikrer SONNE en kontinuerlig strøm af højt kvalificerede ingeniører, der kan imødekomme projektkrav samt styrke virksomhedens evne til at tilbyde ydelser til konkurrencedygtige priser.

Afdelingen blev funktionsdygtig den 1. maj 2018, og den vil primært løse konstruktions- og 3D CAD-opgaver, da afdelingens ansatte har stærke kompetencer inden for mekanisk og elektronisk ingeniørarbejde såvel som dokumentation.

Afdelingen ledes af Valeri Bozhinov, der senest var ansat hos Siemens Gamesa Renewable Energy som Solution Owner. Valeri kommer selv fra Bulgarien, men tog sin uddannelse som mekanisk ingeniør i Danmark. Han arbejdede herefter i 5 år med mekanisk konstruktion, dokumentation og teknisk projektledelse hos SGRE.

”Efter at have boet i Danmark i næsten 9 år har jeg personligt erfaret, hvor godt danskere og bulgarere arbejder sammen. Grundet min viden om begge kulturer ser jeg meget frem til at spille en central rolle i SONNEs etablering i Bulgarien, hvor jeg skal sikre arbejdsgangenes effektivitet. Vores kontor her i Bulgarien kommer til at levere ydelser af højeste kvalitet til vores danske kunder,” udtaler Valeri Bozhinov.

SONNE vil fortsat forvalte alle kunderelationer og kontraktforhandlinger gennem dets danske kontorer, og projekter, der løses i Bulgarien, styres af de ansatte i Danmark. Denne specifikke tilgang har medført en del interesse i disse nye ydelser, og SONNE har allerede fået de første kundebestilte arbejdsopgaver i pipelinen.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SONNE A/S

A. C. Illums Vej 11
8600 Silkeborg
Danmark
SONNE A/S

Send til en kollega

0.116