23948sdkhjf

Ny DesignSpark Toolbox-app fra RS Components fås til iOS, Android og Windows

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

Gratis app giver hurtigere og nemmere adgang til elektronisk referencemateriale samt beregnings- og konverteringsværktøjer

Maj 2018 - RS Components (RS) har lanceret en ny app til iOS, Android og Windows-enheder. DesignSpark Toolbox-appen kan downloades gratis og giver et enkelt adgangspunkt til elektronisk referencemateriale samt beregnings- og konverteringsværktøjer i et brugervenligt format til elektronikingeniører, -producenter og -studerende. 

Appen er udviklet i samarbejde med Marcus Roskosch, som har skabt flere meget succesfulde apps til ingeniører, og erstatter RS Toolbox-appen, der blev introduceret i 2013 til iOS og blev downloadet mere end 65.000 gange. 

DesignSpark Toolbox indeholder en lang række funktioner, der er grupperet som ikoner på hovedskærmen, herunder tekniske beregnere, konverteringsfunktioner og opslagstabeller. Disse funktioner omfatter filterfrekvensberegnere, en 555 timer-konfigurator, beregnere til en række spændingsregulatorer og operationsforstærkere samt vigtige værktøjer til konvertering af talsystemer, en Ohms lov-beregner samt opslagstabeller over batterityper og -størrelser. Appen har mange tilpasningsmuligheder og findes på 17 forskellige sprog. 

Brugere får også adgang til mange DesignSpark-fællesskabsfunktioner i appen og får dermed adgang til tusindvis af artikler og projekter, som andre medlemmer har bidraget med, der omhandler alt fra Arduino og Raspberry Pi til IoT og Blockchain. 

"Make"-sektionen er det perfekte sted til at holde styr på projekter ved hjælp af sektioner, hvor det er muligt at gemme links til hjemmesider, billeder, tekniske dokumenter og meget mere. Der er endda adgang til det nye DesignSpark Marketplace, hvor producenter og nystartede virksomheder kan købe og sælge deres produkter. 

Appen har til formål at hjælpe ingeniører, producenter og studerende ved at bidrage med hjælp til design, BOM, indkøb og lagerføring. Udover beregningsværktøjer og tabeller til komponentsammenligning får brugere også adgang til produktsøgning, stregkodescanning, referencemateriale, 3D-modeller og meget mere. 

"Med denne app har ingeniører, studerende og producenter kolossale mængder af komponentdata og onlineberegninger lige ved hånden, så de kan være innovative og kreative," sagde Mike Bray, Vice President of DesignSpark hos RS. "Den er endnu et eksempel på vores mission hos DesignSpark om at levere gratis, højtydende værktøjer, som gør designprocessen hurtigere, nemmere og billigere." 

Han tilføjede: "Vi har lyttet til feedback fra vores medlemmer i forbindelse med vores forrige app og særligt deres ønske om en Android-version og forbedret funktionalitet. Heldigvis kan vi nu give dem begge dele samt adgang til mange DesignSpark-funktioner på deres mobile enheder. Appen vil altid være gratis for at understøtte vores fællesskab og vil regelmæssigt blive opdateret for at kunne tilbyde flere og flere funktioner." 

DesignSpark Toolbox-appen kan nu downloades fra: 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.092