23948sdkhjf

Pressemeddelese - Roadshow August 2018

| Medlemsnyhed | Indrykket af Atlas Copco Industrial Technique

Fremtidens monteringsløsninger og begrebet Industri 4.0 i fokus i Atlas Copco Roadshow Smart Connected Assembly d. 20.-24. august 2018

Fremstillingsindustrien i Danmark og mange andre lande står over for nye udfordringer, da Industri 4.0 får større indflydelse. Industri 4.0 er blevet kaldt den fjerde industrielle revolution, hvor målet er smarte og forbundne produktions miljøer. Adgang til data i realtid åbner nye muligheder og baner også vejen for effektivitetsgevinster. Intelligente og digitale netværkssystemer muliggør forbedrede produktionsprocesser. I fremtidens industrielle miljøer vil mennesker, maskiner og udstyr kommunikere og samarbejde med hinanden. Atlas Copcos bidrag til denne industrielle revolution kalder vi Smart Connected Assembly.

"Smart Connected Assembly handler om at skabe værdi ved at give mulighed for at integrere montagerelaterede processer. Udviklingen af ​​computerbaserede analyseværktøjer i montage processer sker hurtigt. Med monteringsløsningerne åbnes der også nye muligheder for at integrere disse med andre netværk i forskellige produktionsprocesser. Alle data, der genereres i netværket kan behandles og bruges til at identificere muligheder for forbedring i individuelle montageapplikationer, men også i hele montageprocesser. Vi vil vise disse muligheder når vi kører gennem Danmark med vores road show i august.", siger Lars Siemen, Country Manager i Atlas Copco.
 
Roadshowet i Danmark starter den 20. august, når Smart Connected Assembly-lastbilen gør sit første stop i Nordborg i Sønderjylland. Hele uge 34 vil lastbilen køre i Danmark. Vi er i Fredericia d. 21. august, i Herning d. 22. august, Århus d. 23. august og runder af i Odense d. 24. august inden den kører videre til Sverige.
 
Kom om bord i trucken og prøv fremtiden med vores virtuelle-briller!
Trucken er opbygget så de besøgende kan følge med i fremtidens monteringsmiljøer og opdage mulighederne for de montageløsninger og koncepter, der er udviklet af Atlas Copco til at understøtte industri 4.0. Herunder vil der være mulighed for at teste forskellige applikationer gennem Virtual Reality-briller.
 
"De store ændringer, der finder sted er positiv. Samtidig er det vigtigt for os alle at følge med den teknologiske udvikling og bruge alle nye muligheder. Det er derfor, vi gør en indsats med en industri 4.0-inspireret Smart Connected Assembly truck. Trucken er et mødested, hvor vi sammen kan diskutere og se på løsninger til aktuelle og fremtidige udfordringer i forbindelse med montagekvalitet, omkostninger, fleksibilitet og ergonomi, " siger Lars Siemen, Country Manager i Atlas Copco.
 
Værdien i Industri 4.0 kan beskrives i den gevinst, der kan opnås ved optimering af produktionstid, øget produktivitet, øget produkt kvalitet, reducerede produktudviklingsomkostninger og nye produktlanceringer, energibesparelser og ergonomiske forbedringer.
 
 
Link til video:

Link til hjemmesiden: 
 
 
For mere information eller tilmelding kontakt:
 
Atlas Copco
Naverland 22,
2600 Glostrup
Tlf.: +45 43 23 70 00
e-mail: tools.dk@dk.atlascopco.com

 

 

Atlas Copco’s Industrial Technique business area provides industrial power tools and systems, industrial assembly solutions, quality assurance products, software and service through a global network. The business area innovates for sustainable productivity for customers in the automotive and general industries, maintenance and vehicle service. Principal product development and manufacturing units are located in Sweden, Germany, the United States, United Kingdom, France, Japan and Hungary.
 

 
 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Atlas Copco Industrial Technique

Naverland 22
2600 Glostrup
Danmark
Atlas Copco Industrial Technique

Billeder & videoer

Atlas-Copco-Smart-Connected-assembly-factorytoolsNet-Superior ProductivitetDSC_0230lillewirelessfreedomDSC_0247lilelleftSideFront_in

Send til en kollega

0.097