23948sdkhjf

Vil du have besøg af KJVs nye svejsetrailer?

| Medlemsnyhed | Indrykket af KJV A/S

Få demonstrationer og gode råd, der passer til dit svejsebehov - i din egen virksomhed. Det er tanken bag KJVs nye koncept - en svejsetrailer og en svejsespecialist - som skal besøge virksomheder i hele Danmark, og sætte svejsning på dagsordenen.

Det er KJV svejsespecialist, Arne Rokkjær, der sidder ved rattet i bilen, som trækker traileren. Arne er uddannet national svejsekoordinator, har flere svejsecertificeringer og har arbejdet med svejsning i mange år. Arne siger: "Jeg glæder mig til at besøge de forskellige virksomheder, og måske gøre en forskel med det samme. Det kan enten være ved en demonstration eller et godt råd i forbindelse med en snak, der tager udgangspunkt i, hvordan virksomheden arbejder i dag  og hvilke udfordringer de p.t. har, når det kommer til svejsning". Typisk vil et besøg vare 1-2 timer, og den tid vil ofte være en god investering i optimering af virksomhedens svejseprocesser. Besøget er gratis og uforpligtende.

Med i traileren - til brug for demonstrationer - har KJV svejsemaskiner, der er udvalgt, fordi de vil passe ind i de fleste virksomheder, og forholdsvist let vil kunne optimere den enkelte virksomheds svejsning. KJV er Kemppi Premium Partner, og med i traileren er derfor udelukkende Kemppi-svejsemaskiner og tilbehør samt virksomheden Bymat's topmodel til bejdsning og prægning i rustfrit stål.

Til at starte med har KJVs svejsetrailer 3 forskellige Kemppi svejsemaskiner med rundt, der alle kan op- og nedgraderes efter virksomhedens behov.  P.t. er det to synergiske modulære FastMig-maskiner, der begge bl.a. udmærker sig ved kraftigt at reducere svejsesprøjt og dermed behovet for efterbehandling. Svejseværket FastMig M Synergisk er industriens arbejdshest , mens storebroderen - modellen FastMig X Puls Synergisk - er industriens high-end arbejdshest med både puls, synergi og Kemmpi wise-software til de krævende svejseprocesser. Desuden har KJV svejsemaskinen Kemppi TIG MLS AC/DC 2300 med, som har en ekstra god renseeffekt til svejsning i  alu, og i rustfrit stål svejser maskinen nemt med den variable puls.

Når det kommer til svejsetilbehør har traileren bl.a. Kemppi Supersnake med. Supersnake, som passer til Kemppi's FastMig M og FastMig X synergiske svejsemaskiner, gør det muligt at arbejde op til 30 m fra svejseværket - uden at skulle flytte rundt på store trådbokse og tunge mellemkabler. Brugeren opnår dermed optimal trådkontrol uden at skulle flytte trådboksen med.

Hvis man ønsker besøg af KJVs svejsetrailer skal man kontakte Arne Rokkjær, KJV svejsespecialist, for en tid på mobil 20 66 77 16 eller e-mail: br@kjv.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
KJV A/S

Herluf Trolles Vej 3
5220 Odense SØ
Danmark
KJV A/S

Send til en kollega

0.094