23948sdkhjf

Hvem er årets robotambassadør?

| Medlemsnyhed | Indrykket af GTS-Godkendt Teknologisk Service

Ingeniøren kårer sammen med IDA, GTS og Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion årets robotambassadør. Du kan indstille enkeltpersoner, som har været afgørende for at rykke deres virksomheder v.h. af automationsteknologi.

I samarbejde med Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion og IDA vil Ingeniøren gerne trække de ildsjæle frem i lyset, som på den ene eller den anden måde har været med til at fremme brugen af robotter eller andre avancerede automationsteknologier.

Det kan være produktionschefen, som har været afgørende for at trække robotterne ind på fabriksgulvet. Det kan være ingeniøren, som har skubbet på for at ledelsen skulle investere i robotter. Eller teknikeren ude på gulvet, som har taget de nye teknologer til sig og set nye muligheder.

Robotambassadører kunne vi kalde dem. Fælles for dem er, at de har gjort en ekstraordinær indsats for at løfte deres respektive virksomheds brug af nye automationsteknologier.

Der er dog brug for din hjælp til at udpege den eller de kolleger, der har gjort den største forskel. Du kan derfor nominere potentielle robotambassadører indtil den 23. maj. Efterfølgende vil en jury udpege en vinder, som vil få mulighed for at deltage gratis i et robotkursus, der udbydes af IDA. Kurset bliver afholdt i sensommeren/efteråret.

Læs mere her

Medlemsnyhed

Indrykket af
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Danmark
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Send til en kollega

0.118