23948sdkhjf

Ny global koncernstrategi fra DMG MORI

| Medlemsnyhed | Indrykket af DMG MORI Denmark ApS

Ny global koncernstrategi fra DMG MORI skaber behov for dedikeret salgsindsats i serviceafdelingen hos DMG MORI Danmark

Den generelle holdning hos rigtigt mange nuværende så vel som potentielle kunder er, at det er dyrt at handle med DMG MORI når det omhandler salg af service og reservedele. Det er i hvert fald den fortælling Henrik Juncker ofte bliver mødt af, når han besøger maskinoperatører rundt om i landet.  

Henrik er ikke ny mand hos DMG MORI Danmark, men han er forholdsvis ny i hans nuværende virke som Service Solution Manager. Han er sammen med 15 kollegaer, fordelt rundt i Europa ansat til, at rådgive nuværende- såvel som potentielle kunder indenfor DMG MORI’s service- og salgs ydelser.  

Om sin stilling siger Henrik:

“DMG MORI har ændret strategi i forhold til priser på service og reservedele. Vores priser er i dag tilpasset det danske marked og der ydes samtidig prisgaranti på reservedele. Omkostningen er stort set den samme for vores kunder, hvad enten de bruger os eller en anden serviceudbyder. Jeg oplever at rigtig mange gerne vil betale den minimale prisforskel der kan forekomme og derved vælger, at få besøg af en DMG MORI tekniker som er uddannet på DMG MORI’s egne fabrikker i Tyskland. Som noget nyt tilføjer vi endvidere vores kunder en attraktiv samarbejdsaftale der indbefatter rabat på service og reservedele.

Det er en stor opgave at bevise overfor vores kunder, at det betaler sig at handle med os. Men det hele starter jo med at kunden skal kontakte os og ikke som førhen bare antage at vi ikke er umagen værd. Den opfordring vil jeg rigtig gerne give videre!”

I er derfor mere end velkomne til, at kontakte Henrik Juncker til en uforpligtende snak vedrørende DMG MORI Danmarks nye service- og reservedels strategi. Han kommer også gerne forbi, hvis i byder en kop kaffe.

·        Henrik Juncker

·        40 10 82 62

·        Henrik.juncker@dmgmori.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DMG MORI Denmark ApS

Snaremosevej 188A
7000 Fredericia
Danmark
DMG MORI Denmark ApS

Send til en kollega

0.091