23948sdkhjf

Opret sikkert i eksplosive områder

| Medlemsnyhed | Indrykket af MTS Randers A/S

MTS Randers A/S udvider med EASY-LASER® System XT550 Ex/ATEX Shaft, der er designet til brug i potentielle eksplosive områder - enten med den Zone 1 godkendte ECOM Tab-Ex® Display Unit eller din egen tablet/smartphone og XT Alignment app’en.

EASY-LASER® System XT550 Ex/ATEX Shaft er designet til brug i potentielle eksplosive områder. Du kan vælge et komplet system inklusive den Zone 1 godkendte ECOM Tab-Ex® Display Unit eller bruge XT Alignment app’en. ECOM Tab-Ex® Display Unit har en 8” handskevenlig touch-screen i farve, indbygget 3 megapixel kamera til fotos der kan inkluderes i dokumentationsrapporten og op til 11-timers driftstid. XT Alignment App er en gratis app-løsning, så skærmen på din iOS eller Android tablet eller smartphone også kan fungere som display unit. I den intuitive app (og på ECOM Tab-Ex® Display Unit) finder du desuden en User Manual, som du kan læse direkte på din skærm – og manualen åbner automatisk det relevante kapitel afhængig af, hvor du er i måleprocessen.

Bemærk! Ved brug af XT Alignment App skal beskyttelsen af din mobilenhed mindst være godkendt til samme Ex/ATEX niveau som i dit arbejdsmiljø. Bemærk, XT11 Display Unit fra den øvrige XT-serie er ikke ATEX-godkendt.

Med EASY-LASER® System XT550 Ex/ATEX Shaft får du et præcist system til opretning af roterende aksler – eksempelvis mellem motor og pumpe eller generator og gearkasse – kort sagt mange typer af installationer i forskellige industrier. EASY-LASER® System XT550 Ex/ATEX Shaft kan måle horisontale såvel som vertikale maskinopstillinger, og EASY-LASER® System XT550 Ex/ATEX Shaft kan ved hjælp af sin punktlaser ved installation af en maskine også måle fundamentet for vrid (Twist) og planhed (Flatness) (ab medio 2018). Desuden kan EASY-LASER® System XT550 Ex/ATEX Shaft også bruges som digitale måleure under programmet Values, og målingens resultater kan dokumenteres. Med Values programmet kan leje- eller akselbelastningen også måles.

En korrekt opretning resulterer ikke i blot et reduceret vibrationsniveau og mindre slitage på koblinger, lejer, tætninger, tandhjul med videre, der kommer tilbage i form af et markant sparet energiforbrug – men også risikoen for havari og de medfølgende omkostninger er betydelig reduceret.  

EASY-LASER® System XT550 Ex/ATEX Shaft fungerer trådløst via Bluetooth® – altså intet kabel mellem display unit og S- og M-enhederne – der er udstyrede med digitale gradmålere og kan måle i en afstand op til 20 meter. De to detektorer med indbygget batteri op til 20-timers driftstid har en 20x20 mm måleflade med 1-akset TruePSDTM teknologi, der indebærer 2-vejs punkt-laserstråle, der gør det muligt at måle større maskiner og længere afstande end en linjelaser. Det giver også en højere nøjagtighed, når der er en stærk og modsatrettet reaktion til stede i koblingen.

Som de øvrige EASY-LASER® systemer anvender EASY-LASER® System XT550 Ex/ATEX Shaft funktionen EasyTurnTM, hvor der blot er behov for 20 grader mellem hver af de 3 målinger. EASY-LASER® System XT550 Ex/ATEX Shaft har også målemetoderne Continuous Sweep og Multipoint, som giver dig en større fleksibilitet, når du har brug for at opnå det perfekte måleresultat. Med Continuous Sweep sker der en automatisk registrering af måleværdierne – når akslen drejes, registreres der hundredvis af målepunkter, og startpunktet er op til dig. Multipoint er stort set det samme som EasyTurnTM, men i stedet kan du registrere flere målepunkter på det område, som du roterer akslen.

EASY-LASER® System XT550 Ex/ATEX Shaft leverer dokumentationsrapport i .pdf format inkl. eget firmalogo og som Excel-fil. Du kan med det samme dele rapporten via e-mail, tilføje fotos eller noter i rapporten eller gemme rapporten på USB-stik. Alle tidligere målinger (rapporter) gemmes i displayenhedens interne hukommelse, hvormed en ny måling med afsæt i tidligere justeringer let kan gennemføres.

Det hårdføre EASY-LASER® System XT550 Ex/ATEX Shaft er IP66/67 godkendt.

Kort sagt er EASY-LASER® System XT550 Ex/ATEX Shaft let at bruge, meget præcis og leverer en rapport for udført opretning.

MTS Randers A/S tilbyder hurtig levering – fri software opdatering – og ikke mindst 3 års garanti.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
MTS Randers A/S

Messingvej 45
8940 Randers SV
Danmark
MTS Randers A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.136