Carina Schmidt fra Hydro er kommende Six Sigma Black Belt!

| Medlemsnyhed | Indrykket af C-Value®

Carina Schmidt, som er uddannet Kemi Ingeniør, har de seneste 7 år arbejdet som Kvalitets Ingeniør hos Hydro Aluminium Precision Tubing Tønder, hvor hverdagen er fyldt med forskellige spændende og udfordrende opgaver.

Som Kvalitets Ingeniør arbejder jeg blandt andet med udarbejdelse af kvalitetsplaner, FMEA’er (Failure Mode and Effects Analysis) og reklamationsbehandling, og jeg vil gerne dygtiggøre og udvikle mig indenfor mit arbejdsområde. Derfor valgte jeg at tage Six Sigma Black Belt uddannelsen, fortæller Carina.

Carina havde overvejet, at hun ville tage en Akademi uddannelse i ledelse, men da hendes chef foreslog Six Sigma uddannelsen, gik hun, sammen med HR-afdelingen, i gang med at undersøge mulighederne for at tage uddannelsen.

Jeg valgte C-Value®, hvor uddannelsen er fordelt på 10 undervisningsdage spredt over 3 måneder, hvilket harmonerer godt med både mit arbejdsliv og privatliv. Selvfølgelig er der ekstra at se til i uddannelsesforløbet, og det er vigtigt at investere tid til hjemmeopgaverne, men idet uddannelsen forløber sig over 3 måneder, føler jeg stadig at jeg kan følge med.

Jeg glæder mig til at bruge det jeg har lært i praksis, og jeg syntes værktøjerne i Black Belt uddannelsen er spændende. Jeg forventer, at få metoder og værktøjer, som jeg blandt andet kan bruge til at få en struktureret tilgang til problemløsning, samtidig med at jeg dygtiggør mig indenfor hele mit arbejdsområde.

Læs vores netop udsendte nyhedsbrev

Læs mere om Six Sigma Black Belt på side 14 i vores online kursuskatalog

Følg os på LinkedIn

Følg os på Facebook


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
C-Value®

Essen 27 C
6000 Kolding
Danmark
C-Value®

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.098