23948sdkhjf

AVN Pladeteknik repræsenterer nu tyske Lissmac Maschinenbau i Danmark!

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVN Gruppen

AVN Pladeteknik kan tilbyde Lissmac slibe- og afgratningsmaskiner, som supplement til TRUMPFs maskiner, hvilket har været efterspurgt af TRUMPFs laserkunder.

Blækket på underskriften, som gør AVN Pladeteknik A/S til repræsentant for Lissmac Maschinenbau GmbH i Danmark, er stadigvæk vådt.  

Stor efterspørgsel
Det nye samarbejde skal ses i lyset af, at AVN Pladeteknik har haft et tæt samarbejde med tyske Ernst omkring slibe- og afgratningsmaskiner. Ernst maskinerne var således repræsenteret på AVN Pladetekniks stand under VTM messen, i Odense Congress Center, tilbage i februar 2017.

AVN Pladeteknik har allerede haft succes med at få introduceret Ernst slibe- og afgratningsmaskiner på det danske marked til Trumpfs laserkunder.

Ernst har efterfølgende afstået sine slibe- og afgratningsmaskiner til tyske Lissmac Maschinenbau.
Det var derfor oplagt for begge parter, at Lissmac Maschinenbau fremadrettet bliver repræsenteret af AVN Pladeteknik i Danmark.

AVN Pladeteknik kan nu tilbyde hele paletten inden for pladebearbejdning og efterbearbejdning.

Fordel for kunderne 
Det kan vise sig, at kunder på flere måder kan nyde godt af AVN Pladetekniks indgåede samarbejde med Lissmac Maschinenbau. AVN Teknik repræsenterer VSM, som er en international slibeproducent af slibebånd. AVN Teknik har således mange års erfaring med rådgivning omkring optimering af slibeprocesser.  

”Det vil være helt naturligt, at AVN Teknik på sigt kommer til at rådgive omkring det slibetekniske i forbindelse med valg af slibematerialer til slibe- og afgratningsmaskinerne”, ifølge adm. direktør for AVN Pladeteknik, Christian Madsen.

Kontakt
Kontakt AVN Pladeteknik på tlf. 70 20 04 11, hvis du vil vide mere om Lissmac slibe- og afgratningsmaskiner.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVN Gruppen

Dalager 1-5
2605 Brøndby
Danmark
AVN Gruppen

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.12