23948sdkhjf

100 procent dedikeret til armering

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sanistål A/S

Sanistål øger sit fokus på armeringsstål og har ansat produktspecialist Kenneth Mark-Hansen, der er 100 procent dedikeret til armering og kan hjælpe kunderne med specialviden, råd og vejledning.

Det er 20 års erfaring med armering, som Saniståls særlige armeringsgruppe nu er blevet tilført med ansættelsen af produktspecialist Kenneth Mark-Hansen. Han skal udelukkende fokusere på armering og bl.a. stille sin viden til rådighed for kunderne.

”Jeg tager med Saniståls sælgere ud til møder med kunderne og bistår med viden, både hvis de har udfordringer med konkrete sager, og jeg kan også fortælle om, hvad vi tilbyder mere generelt og bidrage med viden om produkterne,” siger han.

 

Armeringsstål klar til brug

Kenneth Mark-Hansen har også sine egne kundesager for forskellige elementfabrikker, tømrerhandler og entreprenører, hvor han hjælper med løsninger og rådgivning om størrelser osv., så kunderne kan producere deres produkter så effektivt som muligt eller spare en masse tid ved få tildannet armeringsstål.

Det går meget stærkt i byggebranchen for tiden, og kunderne efterspørger i stigende grad tildannet armering som klip og buk og færdigsvejset armering, der er klar til brug og skræddersyet til det enkelte byggeprojekt.

”Den efterspørgsel kan vi også imødekomme til konkurrencedygtige priser, fordi vi har fundet en pålidelig ekstern samarbejdspartner, som både er dygtig, fleksibel og hurtig,” siger Kenneth Mark-Hansen.

 

Sparer masser af tid

Der er rigtig mange fordele ved at få tildannet armering, og derfor er Sanistål glad for at kunne tilbyde en leveringssikker og prissikker løsning til sine kunder. ”Ved at bestille tildannet armering, der er klar til brug, sparer vores kunder masser af tid ude på byggepladserne. Det er også svært at finde kvalificeret arbejdskraft for tiden, så det er en stor fordel, at kunderne ikke skal bruge arbejdskraft på at bearbejde armeringsstålet, men kan gå direkte i gang med at bruge det i deres byggeprojekter,” siger Kenneth Mark-Hansen.

Hvis du vil vide mere om, hvad Sanistål tilbyder inden for armeringsstål, kan du kontakte vores armeringsteam. Som Kenneth også er en del af, på tlf. 96 30 60 40, staal.aal@sanistaal.dk

Se sortimentet inden for armeringsstål her >>

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sanistål A/S

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Danmark
Sanistål A/S

Send til en kollega

0.118