23948sdkhjf

ENITEK A/S udvider med ny afdeling

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enitek A/S

1. juni åbner TREND-systemhuset ENITEK en ny afdeling i Rønnede på Sydsjælland.

Energioptimering og automatisering af varme-, ventilations- og brugsvandsinstallationer er blevet en efterspurgt vare. Det mærker man også hos Hvidovre-virksomheden Enitek, der har mange års erfaring med at udvikle, integrere og servicere selv meget komplekse CTS-systemer.
 
Travlheden har nu nået et punkt, hvor der er blevet behov for en ny afdeling, for at holde fast i Eniteks ønske om at være tæt på kunderne. Derfor åbner TREND-systemhuset nu i Rønnede på Sydsjælland.
 
”Vi oplever en stærkt stigende efterspørgsel efter CTS-løsninger, der kan samle og automatisere administrationen af selv store bygninger. Det mindsker omkostningerne til daglig betjening og det sikrer væsentlige energibesparelser. Derfor åbner vi nu en ny afdeling – tæt på vores kunder i det syd-sjællandske,” siger Henrik Torp, direktør i Enitek A/S
 
Udvidelsen har også betydet ansættelsen af to nye profiler hos Enitek. Kenneth Olsen er ansat til at drive den nye afdeling i Rønnede. Kenneth er uddannet elinstallatør, og har arbejdet med udvikling og implementering af CTS-anlæg siden 2012, med solid erfaring i at drive processen både teknisk og ressourcemæssigt.
 
Også i Hvidovreafdelingen er teamet blevet styrket. Jan Frederiksen er ansat som projektleder. Jan har mange års erfaring med CTS som entreprenør og rådgiver.
 
Den nye afdeling i Rønnede åbner 1. juni.
 
ENITEK A/S
Industrivej 2
4683 Rønnede
Tlf. 70 500 963
 
ENITEK A/S
Jernholmen 38 1 th.
2650 Hvidovre
Tlf. 70 500 963
 
www.enitek.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enitek A/S

Jernholmen 38
2650 Hvidovre
Danmark
Enitek A/S

Send til en kollega

0.22