23948sdkhjf

Elbek & Vejrup søger en CFO

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elbek & Vejrup A/S

Vil du være en del af direktionen i Danmarks bedste IT-virksomhed? Og har du lysten til at medvirke til fastholdelse og videreudvikling af vores unikke resultater og ambitiøse vækstrate? Elbek & Vejrup søger en CFO,

CFO i Danmarks bedste IT-virksomhed


Søg dette job, hvis du kan svare ja til følgende spørgsmål:

  • Vil du være en del af direktionen i en succesfuld vækstvirksomhed?
  • Kan du proaktivt bidrage til at forretningsudvikle og øge effektiviseringen af Elbek & Vejrup?
  • Vil du være en del et dynamisk arbejdsmiljø, hvor 100% af vores medarbejdere siger, at de i høj grad eller i meget høj grad ser frem til at komme på arbejde?

Elbek & Vejrup er en velkonsolideret konsulentvirksomhed med ambitiøse vækstmål, der vækster såvel organisk som via opkøb. Arbejdsglæden og fastholdelsesprocenten er helt i top. Elbek & Vejrup er af Great Place to Work kåret til årets bedste IT-arbejdsplads. Computerworld kårede os som det bedst drevne ERP-hus. Vi har et fantastisk samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere.

Nu søger vi CFO’en, som har lysten til at medvirke til fastholdelse og videreudvikling af vores unikke resultater og ambitiøse vækstrate. Som CFO i Elbek & Vejrup bliver du en del af direktionen med reference til Adm. Direktør og bliver en central spiller på vores fortsatte rejse.

Se hele stillingsopslaget her: https://elbek-vejrup.dk/ledige-stillinger/cfo/

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elbek & Vejrup A/S

Tangen 6
8200 Aarhus N
Danmark
Elbek & Vejrup A/S

Send til en kollega

0.123