23948sdkhjf

Egatec A/S præsenterer banebrydende AGV

| Medlemsnyhed | Indrykket af Egatec A/S

Agile1500 – ny fleksibel AGV med stor styrke

AGV’er eller ”automatic guided vehicles” bruges til at transportere paller og produkter med stor præcision. De spiller en stigende rolle inden for transport og logistik på grund af deres høje effektivitet og sikkerhed. Den nye AGV fra Comau - Agile1500, distribueret af fynske Egatec, er designet til industriel brug og kan integreres i enhver produktion for optimering af intern logistik.

AGV’en er en af de seneste nyheder fra den italienske robotproducent Comau, som også omfatter den kollaborative robot AURA og uddannelsesrobotten e.DO.

Som navnet indikerer, så har Agile1500 en lasteevne på 1500kg – selvom den kun er på størrelse med en EUR palle. Derudover er den multifunktionel. Afhængig af applikation kan den eks. trække op til 5 tons, løfte og køre med last eller fungere som en ”follow me” vogn, hvor Agile følger én ved for eksempel ordreplukning.

Agile1500 navigerer rundt ved hjælp af forskellige navigationssystemer såsom ”natural navigation”, hvor køretøjet anvender en laserscanner for at genkende naturlige mærker som vægge og andre overflader. Derudover har den mulighed for at benytte sig af mere traditionel navigation såsom magnetisk spot og tape eller reflekser. Den kan også kombinere navigationen – Det kalder vi ”Multi navigation”. Det bruges når man har behov for at kombinere flere navigationssystemer på samme tid eks. kan man opdele sin rute i flere segmenter hvor hver segment kan tildeles en bestemt navigation så Agile kan levere hurtigt og sikkert.

Takket være de indbyggede scannere, tilbyder Agile1500 et højt niveau af sikkerhed.

Prisen starter ved kun 260.000 DKK.

Agile1500 bliver fremvist på Automationsdagen den 8. juni hos Egatec sammen med AURA, e.DO og andre automationsløsninger.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Egatec A/S

Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Danmark
Egatec A/S

Send til en kollega

0.093