23948sdkhjf

Elbek & Vejrup søger en Business Intelligence konsulent

| Medlemsnyhed | Indrykket af Elbek & Vejrup A/S

Danmarks Bedste IT-arbejdsplads, Elbek & Vejrup, søger en seniorkonsulent til vores Business Intelligence afdeling med udgangspunkt fra et af vores kontorer i Jylland.

Danmarks Bedste IT-arbejdsplads, Elbek & Vejrup, søger en seniorkonsulent til vores Business Intelligence afdeling med udgangspunkt fra et af vores kontorer i Jylland. Søger du nye spændende udfordringer inden for BI, har du nu mulighed for at blive en del af en virksomhed i kraftig vækst, der oplever en stigende efterspørgsel på BI-løsninger hos vores kunder.

Du bliver en del af en BI-afdeling med kompetente kolleger og får et stort medansvar med mulighed for at sætte dit eget præg på afdelingen, løsningerne og egne opgaver. Du brænder for at gøre en forskel og være en central del af hele leverancen fra de indledende møder til den endelige levering.

Som seniorkonsulent skal du implementere og aktivt styre BI-løsninger hos vores kunder med udgangspunkt i vores veletablerede metodeapparat, ligesom du skal bidrage til udvikling af BI-løsninger inden for Elbek & Vejrups vertikaler.

 

Læs hele stillingsopslaget her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Elbek & Vejrup A/S

Tangen 6
8200 Aarhus N
Danmark
Elbek & Vejrup A/S

Send til en kollega

0.093