23948sdkhjf

Garanteret tør trykluft

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Vores kondensatfiltre giver 100% sikkerhed mod vand i trykluften

Trykluft kan være stærkt forurenet selv i nye installationer, hvilket gør valg af filtre utrolig vigtig
Kravene til pålidelige pneumatiske systemer kan kun imødekommes med ultra ren trykluft, hvorfor trykluftfiltre er yderst vigtig i trykluftforsyningen. Et velfungerende og pålideligt filter i rette størrelse, placeret på det rette sted, fjerner effektivt trykluftens indhold af vand, men filteret fjerner ikke trykluftens indhold af vanddamp, der ved afkøling vil kondensere til vand.

Forurening i trykluft
De tre forureningskilder der findes i trykluft, er vand, olie og snavs. Vand er den mest almindelige. Vand i dampform er en gas og er ufarlig, men når det kondenserer til en væske, forårsager det alvorlige problemer for alle trykluft applikationer.

Vand
Dette kommer ind i luftsystemet via kompressorens indtag i form af damp. Idet luften komprimeres bliver det varmere. Dette forlader derefter kompressoren og passerer gennem rørsystemet, hvor det begynder at køle. Afkølingen af luften forårsager vanddamp, der kondensere til væske.

Olie
Dette kommer ind i luftsystemet på to måder. Den ene er i form af luftbårne aerosoler via kompressorens indtag og den anden er fra selve kompressoren. Olie anvendes i de fleste kompressorer som køle- og smøremiddel til at beskytte kompressoren og øge luftmængden.

Snavs
Dette kommer ind i luftsystemet via kompressorens indtag. Det er et slibrigt materiale, der over tid har en skadelig virkning på alt udstyr, der bruger trykluft.

Garanterer tør luft
Filtrene fra AVS er velegnede til alle de steder, hvor der opstår eller ophobes vand, snavs eller olie i trykluften. De kan fås i en Eliminizer Combo udgave, der betyder, at den har et efterfilter monteret, så filtreringsgraden bliver på 0,01 mikron.

Disse filtre er specialfremstillet til at udskille al væske (kondensat og olie) fra trykluften og ikke ”kun” urenheder i form af små partikler som ved almindelige kendte filtre. Til forskel fra mange andre typer af filtre, adskiller filteret sig ved at blive monteret tæt på forbrugsstedet, og kan derfor direkte fjerne fugt og dermed give 100% ren og tør luft i tilfælde af køle-tørrer nedbrud.

Ønsker du mere information?
Kontakt os på 4656 4343, vi sidder klar til at hjælpe. Du kan også klikke herunder og se vores udvalg af sikkerhedsfiltre og læse om forskellige løsninger

www.avsdanmark.dk/sikkerhedsfiltre


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.119