Workshop: Optimér dine innovationsmetoder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vindmølleindustrien

Kom med til gratis workshop og få styr på, hvordan du hurtigst, bedst og billigst kommer i gang med produktudvikling og innovationsprojekter.

Vindmølleindustrien og Syddansk Universitet inviterer til spændende workshop, hvor innovationsspecialister fra BIIR, Innohow, Offshoreenergy.dk og Syddansk Universitet fortæller om, hvordan du anvender nye metoder og muligheder for innovation, når nye produkter skal på tegnebrættet – og hurtigere, bedre og billigere er målet!

Målgruppe
Workshoppen er gratis at deltage i og henvender sig til alle leverandører og fremstillingsvirksomheder i vindindustrien, der ønsker viden om de nye metoder, muligheder og innovation inden for produktfremstilling. Vil du vide mere, så kontakt Peter Aarø Rasmussen, par@windpower.org, telefon 3373 0339


Program

09.00  Registrering
09.20  Velkomst v/ Henning Møhl Jørgensen, BIIR
09.35  Dagens program og info om "Udviklingsprogrammet for underleverandører i Vindindustrien", v/ Programleder Peter Aarø Rasmussen, Vindmølleindustrien 
09.45  Innovation i praksis: Sådan arbejder BIIR med innovationsprojekter for kunder i vindindustrien. To cases v/ Thomas Overgaard Jørgensen og Søren Lauridsen, BIIR
10.25  Sådan anvender du Running Lean og Wide Lens tilgangen i din produktudvikling. v./ lektor Søren Jensen, Syddansk Universitet.
11.00  Pause
11.10  Hvordan kan en innovationsproces styrke relationen mellem kunde og leverandør? CEO Søren Heine Hansen, Innohow, deler ud af sine erfaringer. 
12.10  Frokost & networking
13.00  Brug af CRIF (Cost Innovation Reduction Forum) i vindindustrien. CEO i Offshoreenergy.dk, Glenda Napier, fortæller, hvordan CRIF bruges i vindindustrien. 
13.30  Dine muligheder for at starte egne innovationsprojekter – få hjælp til at komme i gang! v/ Søren Jensen, Syddansk Universitet, og Peter Aarø Rasmussen, Vindmølleindustrien. 
14.00  Tak for i dag!


TILMELD DIG HER


PRAKTISK INFORMATION
Dato
: 29. August 2018
Tid: kl. 9:00 - 14:00
Sted: BIIR, Dusager 14, 8200 Aarhus N
Pris: Deltagelse er gratis
Tilmelding: Senest d. 27. august. 


Workshoppen afholdes som et led i det landsdækkende projekt ’Udviklingsprogram for underleverandører vindmølleindustrien’, der med fokus på videnoverførsel og innovation styrker små og mellemstore virksomheders muligheder for at navigere og udvikle sig i en vindindustri i hastig forandring. Vindmølleindustrien er facilitator på projektet.

Samarbejdspartnere:
DAMRC | DTU | Aalborg universitet | Aarhus universitet | House of Energy | Væksthus Midtjylland

Støttet af:
Region Midtjylland | Region Nordjylland | Den Europæiske Fond for Regional Udvikling (EFRU)

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vindmølleindustrien

Vodroffsvej 59, 2.
1900 Frederiksberg C
Danmark
Vindmølleindustrien

Send til en kollega

0.131