23948sdkhjf

ODIN Engineering udvider maskinparken med kraftig tysker

| Medlemsnyhed | Indrykket af ODIN Engineering A/S

Hedelius T7 2600 Magnum er den nyeste tilføjelse til ODIN Engineerings maskinpark. Maskinen skal aflaste virksomhedens store Zayer-fræsemaskine og øge kapaciteten i fremtiden.

Bestillingen af Hedelius-maskinen blev afgivet ved et besøg hos den tyske producent tilbage i februar, og hos ODIN Engineering har man glædet sig til at få maskinen leveret og i drift. Det fortæller Tommy Clausen, fabrikschef hos ODIN Engineering:

”Vi har været på jagt efter en bearbejdningsløsning i high-end klassen, som dækker os optimalt ind. Hedelius-maskinen kan løfte opgaven, når det gælder præcision, produktivitet og brugervenlighed.” Han tilføjer:

”Hedelius-maskinerne er kendetegnet ved en ergonomisk korrekt adgang til det store bearbejdningsrum. Sammen med den kraftige hovedspindel, fuld femakset simultanbearbejdning og en meget høj præcision og gentagelsesnøjagtighed passer maskinen rigtig godt til ODIN Engineering.”

Allerede inddraget i produktionen af specialmaskiner
Med købet af Hedelius T7 2600 Magnum suppleres det medfølgende store værktøjsmagasin, der supporterer kædens 50 værktøjspladser, med 170 ekstra pladser, så ODIN Engineering i dag har i alt 220 værktøjspladser til rådighed.

Foreløbig er maskinen forsynet med cirka 90 forskellige værktøjer, men produktionsleder hos ODIN Engineering, Jesper B. Lundby, forventer at supplere med yderligere værktøjer løbende:

”Det er en vigtig funktionalitet, at vi har mulighed for at drible med et meget stort antal værktøjer samtidigt. Det giver os adgang til alle nødvendige værktøjsløsninger, uden at vi skal bruge unødig ventetid på at få et værktøj ind i kæden.”

Maskinen er allerede inddraget i produktionen og skal fremover blandt andet aflaste den store Zayer fræsemaskine, som ODIN Engineering erhvervede i 2015. Det fortæller Jesper B. Lundby:

”Vi har hurtigt inddraget Hedelius maskinen i produktionen, og i dag står den over for vores store spanske Zayer fræser, som den fremover kan aflaste i mellemklassen. Det betyder, at vi kan koncentrere os om de helt store emner på Zayer-maskinen i fremtiden.”

Fakta:
Hedelius T7 2600 Magnum har 29 kilowatt på hovedspindlen, som kan yde op til 12.000 omdrejninger i minuttet i emner, der kan endebearbejdes i hele X-aksens længde. Maskinen kan desuden bearbejde emner med en diameter på op til 1.100 millimeter og giver mulighed for pendelbearbejdning.

Se hele ODIN Engineerings maskinpark her

Medlemsnyhed

Indrykket af
ODIN Engineering A/S

Elmedalsvej 6
4200 Slagelse
Danmark
ODIN Engineering A/S

Send til en kollega

0.129