23948sdkhjf

Pas på hænderne, håndværker!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Lemvigh-Müller A/S

Hvordan vælger man det rigtige håndværktøj? Her får du tips til det grej, der kan komme helt ind i krogene, og som også passer godt på hænderne.

Der bliver drejet, vredet, bøjet og fikset dagen lang. En håndværkers hænder skal kunne holde til lidt af hvert – og for ikke at belaste kroppen mest muligt er det vigtigt at have det rigtige værktøj lige ved hånden. Hele tiden. Til alle slags opgaver.

Kom helt ind i krogene

Med små, smarte stykker værktøj kan man komme helt ind i alle krogene, selv der hvor pladsen er trang, uden det store besvær, uden at gå på kompromis med kvaliteten og uden at overbelaste hånden.

"Der findes mange kompakte værktøjssæt, som samler alt det, man skal bruge. Så er man fri for at bære på flere forskellige skruetrækkere, skralder og bits – man har det hele i én pakke. Lige til at komme i lommen faktisk", fortæller Louise Petersen, produktchef hos Lemvigh-Müller.

Hænderne skal holde hele livet

Udover at være praktisk er det også vigtigt, at værktøjet ligger godt i hånden, så man ikke overbelaster sine muskler og led.

"Hvad er en håndværker uden sine hænder…? Det vigtigste værktøj er de to plader, der sidder for enden af armene. De skal passes på, de skal jo holde et helt arbejdsliv. Derfor skal ergonomi være tænkt ind i det grej, der bliver brugt ofte – og meget. Det gør de førende producenter af håndværktøj – og det kan man mærke, så snart man får værktøjet i hånden. Det gør en kæmpe forskel i det lange løb", siger Louise Petersen.

Noget af det, du med fordel kan vælge er en smart skraldenøgle fra Stahlwille, et skraldesæt fra Wera, tangsæt fra Knipex, skralde og tænger fra Bahco.

Stort udvalg

Lemvigh-Müller sætter lige nu fokus på det rigtige håndværktøj – få tips, guides og se videoer her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen
2730 Herlev
Danmark
Lemvigh-Müller A/S

Send til en kollega

0.105