23948sdkhjf

Fuld fart på automatiseringen i danske virksomheder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Arbejdsgiverne

Brancheorganisationen Arbejdsgiverne er gået sammen med konsulenthuset Gain & Co og tilbyder nu medlemmerne en grundig screening af deres automationspotentiale.

Robotteknologi kan erstatte mange virksomheders manuelle processer og derved forbedre både produktivitet og kvalitet. Særligt ensidige, beskidte og farlige processer er interessante at tage fat på. Men mange små og mellemstore produktionsvirksomheder er ikke for alvor kommet i gang.

Sammen med konsulenthuset Gain & Co, har Arbejdsgiverne siden juni i år besøgt en række virksomheder og screenet deres produktion for processer, der kan erstattes helt eller delvist af robotteknologi med en overskuelig og fornuftig økonomi.

- Vi har fået vækket en ny bevidsthed hos de små og mellemstore virksomheder om, hvad robotteknologi kan gøre for deres produktion, siger Michael Tipsmark, der er branchechef for industri i Arbejdsgiverne.

 I løbet af efteråret vil man screene den næste pulje virksomheder.

- Robotmarkedet har ændret sig kolossalt over de sidste fem år, og i dag vil langt de fleste virksomheder, helt ned til nogle få ansatte, kunne bære en robotinvestering og blive mere effektive, siger Søren Peters, partner i Gain & Co.

Arbejdsgiverne tilbyder gratis screeninger som et forsøg, men forventer at gøre ordningen permanent. En screening omfatter en dialog om virksomhedens strategi, screening af produktionen samt en konklusionsrapport. Efterfølgende kan virksomheden vælge at tilkøbe hjælp hos Gain & Co til kravspecifikationer, business cases, udbudsmateriale, robotvalg, implementering og optimering.

Kontakt:

Mikael Tipsmark, branchechef for industri i Arbejdsgiverne. Telefon 63173390.
Søren Peters, partner i Gain & Co. Telefon 20250550.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Arbejdsgiverne

Magnoliavej 2-4
5250 Odense SV
Danmark
Arbejdsgiverne

Send til en kollega

0.166