23948sdkhjf

NORD DRIVESYSTEMS på Automatik 2018 i Brøndby

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nord Drivesystems A/S

NORD DRIVESYSTEMS vil præsentere den standardiserede IE4-gearmotor løsning LogiDrive samt PROFIsafe-modulet SK TU4-PNS for øget sikkerhed.

LogiDrive: Et perfekt afstemt drevsystem

Forskellige gear- og motortyper, størrelser, muligheder og transmissioner fører ofte til en lang række forskellige drevvarianter, hvilket er en betydelig omkostningsfaktor. En reduktion af antallet af forskellige varianter kan føre til en optimering af processer og omkostninger. NORD DRIVESYSTEMS tilbyder derfor specielle koncepter løsninger til nedbringelse af antallet af varianter. En løsning til intralogistik- og lufthavnsteknik er den standardiserede gearmotor løsning LogiDrive. LogiDrive-systemet er højeffektive og på grund af dens plug-and-play-løsning samt nemt at vedligeholde. En variantreduktion fører bl.a. til en betydelig reduktion af reservedelslageret. LogiDrive-drevsystemet består af en energieffektiv IE4-synkronmotor med en nominel effekt på op til 5,5 kW, et to-trins NORDBLOC.1-keglegear samt en NORDAC LINK-frekvensomformer. Alle kommercielt tilgængelige bus- samt ethernet-grænseflader kan integreres. Da systemet er modulært, kan alle komponenter i drevløsningen serviceres enkeltvis. Dette reducerer vedligeholdelses- og reparationsomkostningerne. Drevenhederne med motoreffektivitetsklasse IE4 og systemeffektivitesklasse IES2 når især inden for delbelastnings- og delhastighedsområdet fremragende virkningsgrader. Det betyder, at de tjener sig hjem inden for en kort tid og klart reducerer livscyklusomkostningerne (TCO).

 

PROFIsafe-modul: Endnu mere sikkerhed

Kommunikations modulet til PROFIsafe SK TU4-PNS opfylder de højeste sikkerhedskrav, muliggør fleksibel integration af forskellige sikkerhedskomponenter og garanterer sikker kommunikation i PROFINET-miljøer. Sikre ind- og udgange f.eks. til nødafbrydere og lysgitre kan tilsluttes applikationen ved hjælp af stik eller klemmer. En impulsgiver kan tilsluttes for at overvåge, at drevfunktionen er sikker. Modulet har to redundante mikroprocessorer og overvåger sig selv. Forskellige sikre hastighedsfunktioner kan nemt integreres og udvider således drevenes sikre stopfunktioner: SLS (Safety Limited Speed), SSR (Safe Speed Range), SDI (Safe Direction), SOS (Safe Operation Stop) og SSM (Safe Speed Monitor). På denne måde sikrer PROFIsafe-modulet i høj grad den pålidelige drift af systemer og maskiner.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nord Drivesystems A/S

Kliplev Erhvervspark 28
6200 Aabenraa
Danmark
Nord Drivesystems A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.105