23948sdkhjf

Sådan ser du det hele

| Medlemsnyhed | Indrykket af Invent4you ApS

Med en forstørrelse på 700-900x får du alle detaljer med

AM7515MT8A er et mikroskop i 5MP Dino-Lite Edge-serien, som har et forstørrelsesomfang på 700-900x med indbygget koaksial belysning. Ved at bruge den fleksible LED-styring kan denne model skifte mellem eller blande lyse felter og koaksial belysning.

De koaksiale belysningsteknik afslører detaljer, som er meget svære at se under normal belysning, f.eks. ved undersøgelser af mikroplader, mikrochips eller anden mikroelektronik. AM7515MT8A indeholder funktionen automatisk forstørrelseslæsning (AMR), som automatisk registrerer og viser forstørrelsen i den medfølgende Dino-Lite-software.

Disse unikke funktioner gør Dino-Lite AM7515MT8A til et fremragende undersøgelsesværktøj til materialeanalyse, undersøgelser af elektronik eller lignende anvendelsesområder, som kræver høj forstørrelse, koaksial belysning, alsidighed og mobilitet. Dino-Lite AM7515MT8A leveres sammen med den brugervenlige DinoCapture 2.0-software til Windows. For denne model indeholder den funktioner som automatisk forstørrelseslæsning (AMR), fleksibel LED-styring, kalibrering, måling, optagelse og annotering af billeder og optagelse af video. Når der fokuseres på så høj forstørrelse, anbefales det at bruge en stander til høj præcision. Dino-Lite RK-10A er f.eks. en fremragende tilføjelse. Det er en solid og stabil standerløsning, der er fremstillet af slidstærkt, rustfrit stål og letvægts-aluminium og tilbyder en præcis justering med finfokusering.

 AMR-funktionen registrerer og viser automatisk Dino-Lites forstørrelse. Forstørrelsen vises i Dino-Lite-softwaren og lagres med det optagne billede. AMR-funktionen forenkler måleprocessen og forbedrer nøjagtigheden af målingen. AMR anbefales, når høj præcision og/eller kalibrerede (kalibrering udføres manuelt) målinger skal foretages.

(*I øjeblikket fungerer denne model kun med Windows-operativsystemet)

Medlemsnyhed

Indrykket af
Invent4you ApS

Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Danmark
Invent4you ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.129