23948sdkhjf

En fremtid med automation og robotter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Egatec A/S

I dag åbner Egatec dørene op for "Girls’ Day in Science" event, der skal inspirere piger til en fremtid med automation og robotter

Girls’ Day in Science er en landsdækkende kampagne som skal øge interessen hos folkeskole- og gymnasiepiger for de tekniske uddannelser og karrieremuligheder inden for robotverdenen.

Naturvidenskabernes Hus i samarbejde med Tektanken holder Girls’Day in Science den 12. september 2018
Egatec deltager blandt de 39 virksomheder, science centre og uddannelsesinstitutioner over hele landet med i kampagnen: -”Det er vigtigt at vi som virksomhed støtter skolerne i sådanne projekter som skal forberede eleverne til en digital fremtid og give dem et indblik i erhvervslivet”, udtaler direktør Mads Nychel. Her skal eleverne opleve robotløsninger og høre fra en kvindelig produktionsteknolog.

Girls’ Day in Science er arrangeret i et samarbejde med Tektanken og Naturvidenskabernes Hus, der ønsker at inspirere flere unge til at tage en IT-faglig, teknologisk eller naturvidenskabelig retning i deres uddannelses- og karrierevalg.

Nanna Seidelin, direktør i Naturvidenskabernes Hus:”Hvis vi skal inspirere flere piger til at vælge en fremtid med IT, teknologi og naturvidenskab, så er det vigtigt, at de møder kvindelige rollemodeller, som kan fortælle om deres valg af uddannelse og job. Vi er glade for, at så mange bakker op om Girls’ Day in Science og åbner dørene for pigerne”.

Onsdag den 12. september bliver mellem 1500 og 1800 piger fra grundskoler og gymnasier inviteret indenfor for at arbejde med praktiske og virksomhedsrelaterede opgaver.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Egatec A/S

Hvidkærvej 3
5250 Odense SV
Danmark
Egatec A/S

Send til en kollega

0.102