23948sdkhjf

RS Components introducerer industrielle videoskoper

| Medlemsnyhed | Indrykket af RS Components A/S

IP68-klassificerede videoskoper med høj opløsning er udviklet til at imødekomme udfordringerne ved fejlfinding og kvalitetssikring under industriel vedligeholdelse i krævende miljøer

September 2018RS Components (RS) har introduceret to robuste diagnosticeringsvideoskoper fra Fluke. De er rettet mod teknikere og andre fagspecialister, der arbejder med inspektion af udstyr og diagnosticering af problemer inden for en lang række industrielle anvendelsesområder. 

De nye robuste Fluke DS701- og DS703 FC-videoskoper byder på høje opløsninger på henholdsvis 800 x 600 og 1200 x 720. De primære funktioner omfatter: højopløsningssonder med dual-view-kameraer, hvilket gør det muligt at optage videoer og tage billeder på vanskeligt tilgængelige steder, 7" LCD-skærme samt IP68-klassificerede sonder og billedenheder, der beskytter mod støv og vandstråler. 

Enheden har en makro til mikro-zoomfunktion og Flukes "Up is Up®"-teknologi, der er udviklet til at dreje skærmen, hvilket giver bedre billedvisninger. Den intuitive brugergrænseflade har knapper, der er nemme at navigere med. Begge enheder er konstrueret til at modstå et fald på 2 m. De leveres med et beskyttelsesetui med EVA-skum, håndledsrem og HDMI- og USB-kabler. 

Typiske anvendelsesområder er: Inspektion af lejeflader og smøring i produktionsmiljøer, vedligeholdelse af fly og kvalitetssikring af køretøjer samt andet krævende vedligeholdelsesarbejde, f.eks. inspektion af tilstoppede rør eller korrosion i rotorer. 

Kernen i disse typer inspektionsopgaver er robuste, effektive videoskoper med høj opløsning, der leverer tydelige opdateringer af forholdene i de interne komponenter og andre elektriske systemer i udstyret. Det giver teknikerne mulighed for hurtigt og nemt at identificere problemer og planlægge forebyggende vedligeholdelse for at undgå omkostningskrævende systemnedlukninger.

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
RS Components A/S

Nattergalevej 6
2400 København NV
Danmark
RS Components A/S

Send til en kollega

0.128