23948sdkhjf

Spind guld på Aftersales og få optimeret din Service organisation

| Medlemsnyhed | Indrykket af Systemate A/S

Systemate dig velkommen til en eftermiddag med fokus på Aftersales og Fieldservice. Så arbejder du med aftersales eller står for en serviceorganisation, vil du på et par timer, få inspiration til, hvordan du får optimeret dine processe.

27. september 14.00-16.00 i Aarhus.

Hvis du er i en organisation der arbejder med aftersales og service af produkter som en ydelse, kender du helt sikkert til problemet med, at få mest muligt ud af sine ressourcer og forretnings muligheder her. uautoriserede reservedele indkøbes at kunderne og ens serviceteknikere får ikke mest muligt ud af  dagen.

På dette Gå-Hjem-Møde kan du få indsigt i, hvordan du med en platform fra Dynamicweb kan forbinde kundes data i forhold til service og behov for indkøb og udskiftning af reservedele, der kan give dig en fordel i at pro-aktivt tilbyde kunden en bedre service og sikre dem, at deres forretning også får mest muligt ud af jeres service.

Ved at hente information om hvad maskinen bruges til, hvor meget og hvilke dele der bestilles hjem. Dermed får vi mulighed for at vække aftersales markedet til nye højder ved at tage andele fra uautoriserede spareparts.

Du vil også få en introduktion til, hvad Microsoft Dynamics 365 – Field service er for noget, og hvad de værdifulde værktøjer i platformen kan gøre for at optimere hele din serviceforretning. Vi præsentere et digitalt redskab, der giver din forretning helt nye muligheder for at optimere dine ressourcer, gøre dine teknikere mere effektive, udnytte IoT, involvere dine kunder og skabe en moderne og fleksibel platform.

Program:

  • Velkomst og intro til eftermiddagen
  • Sådan får du optimeret din aftersales forretning v. Dynamicweb.
  • Pause med kaffe og kage.
  • Et værktøj til at tune din serviceorganisation – Dynamics 365 Field Service v. Systemate.

Se yderligere om dette arrangement her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Systemate A/S

Lyshøjen 14
8520 Lystrup
Danmark
Systemate A/S

Send til en kollega

0.102