23948sdkhjf

Eksplosion i antal lærlinge hos nordvestjysk underleverandør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Armiga A/S

Den nordvestjyske underleverandør har altid gjort en dyd ud af at uddanne nye medarbejdere og sætter i øjeblikket rekord med hele 8 lærlinge indenfor fagene; Værktøjsmager og industritekniker.

Armiga A/S fremstiller maskinbearbejdede metal- og plastemner og formværktøjer til plastindustrien. Det er efterspørgsel efter disse kompetencer, der har givet Thy-virksomheden en enorm vækst. Virksomheden nyder godt af en enestående maskinpark, hvor emner fra få mm og op til 18tons dagligt stiller store krav til medarbejdernes kompetencer. 

Værktøjsmager og ejer af Armiga A/S, Michael Sørensen udtaler: ”For mig som virksomhedsejer ligger det mig meget på sinde, at give noget tilbage til det fag, hvor jeg i sin tid blev udlært. Samtidig er det en fornøjelse at være med til, at uddanne de unge mennesker, som virksomheden kan få glæde af i mange år fremover. ”

Ekspansionen fortsætter hos underleverandøren, hvor 2 nye værktøjsmagere starter 1. oktober. Hvad der sker herefter, afhænger af aktivitetsniveauet hos virksomhedens kunder, men tiderne ser lyse ud for Armiga og de vil fortsætte med et stort antal lærlinge til gavn for det lokale erhvervsliv. 

Armiga A/S er en dansk underleverandør grundlagt i år 2000. Virksomheden beskæftiger ca. 35 ansatte. Virksomheden er ISO 9001-2015 certificeret, fødevaregodkendt og godkendt leverandør til offshore industrien i Danmark og Norge.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Armiga A/S

Kirkebyvej 4, Nors
7700 Thisted
Danmark
Armiga A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.145