23948sdkhjf

Bradals Produkthandel – en familievirksomhed med stærke traditioner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Bradals Produkthandel ApS

Gammelt jern, nyt jern, kobber, stål osv. Alle former for metaller og en gigantisk skrotsaks, der kører 35 tons jern igennem i timen.

Der er sket en del siden 1950, hvor Thomas Bradals farfar huggede biler op med sin økse på en lille matrikel i Silkeborgs midtby. Thomas overtog Bradals Produkthandel efter sin far i 2003, og antallet af kvadratmeter og mængde af metaller vidner om en virksomhed i udvikling.

Hos Bradals Produkthandel har vi en klar strategi for at holde os konkurrencedygtige: høj kvalitet, lave udgifter, ensartet kvalitet, høj miljøsikkerhed og den lige vej til personlig kontakt toppet med udstrakt service. Sådan har det været lige siden 1950, og konceptet holder fortsat.

Når du som fast erhvervskunde ringer til Bradals Produkthandel, er du altid sikret hurtig og korrekt hjælp. Én og samme chauffør står for at planlægge og koordinere al transport. Ham får du i røret hver gang. Som erhvervskunde får du på den måde at vide med det samme, hvornår du kan forvente afhentning.

Udskibning til hele verden

Bradals Produkthandel råder over 8.500 m2 på Fredericia Havn, hvorfra vi kan oplagre op til 60.000 tons jernskrot til genanvendelse. Med vores oplagringsplads på Fredericia Havn har vi direkte adgang til 15 meter dybt vand - det dybeste i Danmark og dermed er vi blandt de mest konkurrencedygtige havne i Europa. Vi har derfor mulighed for at samle jernskrot på større skibe, helt op til 50-60.000 tons, og derfra udskibe store mængder af jernskrot til hele verden.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Bradals Produkthandel ApS

Bergsøesvej 28
8600 Silkeborg
Danmark
Bradals Produkthandel ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125