23948sdkhjf

Hør godt efter her …

| Medlemsnyhed | Indrykket af Gravlund Industrigummi A/S

Produktion af ører hos Gravlund Industrigummi A/S

Vi producerer mange forskelligartede emner alt efter hvad vores kunder efterspørger, og en af de mere særprægede opgaver er produktion af ører!

De produceres til Medico-branchen til træningsformål, og materialet skal selvfølgelig være blødt og hudfarvet. I dette tilfælde er ørerne blevet støbt både i silikone og EPDM gummi.

Da emnet er meget komplekst har det været nødvendigt at benytte den nye teknik, hvor man printer støbeformen op i stål, hvilket resulterede i nogle fine ører.

Har du også en specialproduktion i støbeskeen, hvor du har brug for at teste dig frem til det helt rigtige resultat, både hvad angår udformning og materialer? Så tilbyder Gravlund Industrigummi sin ekspertise i rådgivningsfasen. Egne produktionsfaciliteter gør det muligt at teste flere varianter, da vi hurtigt kan fremstille forskellige udfaldsprøver, hvad angår materialer, farvevalg m.m.

Ring til os og få mere information på telefon 44669830 eller på info@gravlund.dk.

Du er også velkommen til at lægge vejen forbi vores virksomhed i Ballerup ved København for at høre mere om mulighederne.

 

             

Om Gravlund Industrigummi:

Med mere end 60 års erfaring i gummibranchen kan vi varetage alle former for støbning af gummikomponenter efter opgave i både små og store seriestørrelser. Vi benytter os udelukkende af europæiske gummiblanderier som garant for ensartethed og høj kvalitet i det færdige produkt. Egen fabrik i Ballerup ved København sikrer fleksibilitet og hurtig reaktionsevne, både ved udvikling, produktion og levering.

Virksomheden opretholder for 5. år i træk den højeste kreditrating, AAA. Den fortsatte høje rating giver vores kunder og leverandører en sikkerhed for, at vi er en solid virksomhed, som har et stærkt finansielt fundament at bygge videre på i fremtiden.

                                                                                                                                                                        


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Gravlund Industrigummi A/S

Industriparken 10-14
2750 Ballerup
Danmark
Gravlund Industrigummi A/S

Send til en kollega

0.127