23948sdkhjf

Værktøjer til øget produktivitet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Seco Tools A/S

Hos værkstøjsproducenten Seco Tools er der tydelig begejstring over de mange produktnyheder og -opdateringer, der netop er blevet lanceret i det nye produktkatalog Seco News 2018.2.

Seco investerer store summer og tid i produktudvikling for løbende at kunne tilbyde nye løsninger til forbedring af driftsøkonomien og profitabiliteten i fremstillingsindustrien. Resultatet af anstrengelserne bliver præsenteret to gange årligt i virksomhedens produktkatalog ”Seco News”. Samtidig opdaterer Seco også de øvrige produktkataloger i form af en helt ny katalogboks, kaldet ”Machining Navigator”, der lige nu er på vej ud på markedet.

Af nyheder kan der bl.a. nævnes nyt og opdateret program af HM-fræsere til dynamisk fræsning i rustfrit stål og titanium (JS754 & JS755), Mini HM-fræsere (JM500) Ø 0,2-3,0 mm, nye PCBN-drejeskær til hærdet stål samt fuldprofil-gevinddrejeskær.


UDVIDET PROGRAM AF DÆMPEDE BORSTÆNGER
Den populære Steady Line®-produktserie er blevet udvidet til også at omfatte borstænger ned til Ø 25 mm og op til Ø 100 mm. Det bringer hårdmetaldrejning til nye højder, da det nu er muligt at udføre drejeopgaver med endnu større præcision og ensartethed end tidligere. Og kombineret med branchens mest effektive vibrationsdæmpningssystem er fræsning, drejning og boring af dybder/huller op til 10xD nu helt problemfrit.

STORE SPORDYBDER
Seco præsenterer blandt andet også den nye Double Quattromill™22, der er en ny planfræser til grov og medium bearbejdning. Det unikke ved netop denne planfræser er, at den giver mulighed for fræsning af store spåndybder. Planfræseren har faste skærlejer ved Ø 80-160 mm og kassetter ved Ø 200-315 mm.  Skæret er med otte skærehjørner. Fræserne fås enten i 45º eller 68º, med mulighed for spåndybder på henholdsvis 9 og 11 mm.

Ovenstående er blot et lille udsnit af de mange nyheder i Seco News 2018-2. Er du blevet nysgerrig efter at læse mere om de øvrige nyheder, så læs med her:  


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Seco Tools A/S

Park Allé 350 A
2605 Brøndby
Danmark
Seco Tools A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.11